Story of Seasons: A Wonderful Life Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Story of Seasons: A Wonderful Life - Xbox Series X|SStory of Seasons: A Wonderful Life - NSW
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 455340
MarvelousEN dabing

Story of Seasons: A Wonderful Life [PS5]

 

O hře

Váš nový život začíná ve Forgotten Valley, klidné komunitě, kde váš otec a jeho přítel Takakura kdysi snili o vedení farmy. Když se spřátelíte s obyvateli údolí a naplníte vzkaz svého otce, budete žít bezstarostný život na farmě, kde budete pěstovat plodiny a chovat zvířata. Jak budou roční období běžet, najdete si svého celoživotního partnera, vychováváte spolu dítě a budete sledovat, jak vám vyrůstá před očima.

Po každodenní práci na farmě můžete jít na ryby, lovit starověké poklady na místním nalezišti nebo si povídat s přáteli ve městě, abyste si vytvořili vzácné vzpomínky. A když přejdou roky, vaše dítě bude dost staré na to, aby si samo vybralo povolání... Zdědí farmu? Nebo najde své povolání někde jinde? Pouze čas ukáže.

Tento remake oblíbené klasiky obsahuje řadu nových akcí, vylepšené festivaly, více receptů na vaření a hojnost dosud nevídaných plodin. Hledáte více práce na farmě? Vyfoťte svou rodinu pomocí nové funkce fotoaparátu, oblečte se do svých oblíbených šatů nebo pomozte svým spoluobyvatelům s jejich požadavky. Ať už je toto vaše první dobrodružství Story of Seasons nebo se vracíte do Forgotten Valley, čeká vás úžasný život.

Zapusťte kořeny na své nové farmě v klidném městě Forgotten Valley a vyprávějte svůj vlastní generační příběh v Story of Seasons: A Wonderful Life. Přineste život do země, najděte lásku mezi přátelskými obyvateli města a vytvořte si trvalé vzpomínky s vlastní rodinou v této propracované představě milovaného farmářského simíka.

Klíčové vlastnosti

  • Spřátelte se s obyvateli Forgotten Valley
    Najděte si nové přátele mezi okouzlujícími postavami v klidném městě Forgotten Valley a poznejte je prostřednictvím zcela nových akcí!
  • Založte si svou usedlost
    Žijte bezstarostný život na farmě pěstováním plodin a chovem zvířat. Vychovávejte ještě roztomilejší zvířata, nové hybridní plodiny a stavte vylepšitelná zařízení.

  • Řekněte svůj příběh po svém
    S možností hrát za mužského, ženského nebo nebinárního protagonistu, jakož i se všemi vhodnými kandidáty k sňatku, kteří jsou k dispozici na romantiku bez ohledu na tuto volbu, můžete být skutečně tím, kým chcete být.

  • Zamilujte se, založte si rodinu a budujte si vzácné vzpomínky
    Sledujte, jak vaše dítě s přibývajícími léty roste do dospělosti! Zdědí farmu? Nebo najdou své povolání někde jinde?

  • Nádherný život pro novou generaci
    Vraťte se k oblíbenému příběhu jako nikdy předtím, s propracovanými vizuály, animacemi a dodatečnými aktualizacemi, které přinese Wonderful Life nové generace.

Trailer


Recenze na Story of Seasons: A Wonderful Life

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.