Steam nabití peněženky 20 €

Digitální distribuce
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 357623
Valve

Steam nabití peněženky 20 €


Dárkové kupóny služby Steam a kódy pro Steam peněženku představují snadný způsob, jak vložit peníze do své Steam peněženky , nebo jako darovat hry Vašim přátelům či členům rodiny.

Dárkové kupóny služby Steam fungují stejně jako dárkový certifikát a kódy pro Steam peněženku fungují jako aktivační klíč pro hru. Obojí můžete ve službě Steam využít k platbě her, softwaru, prostředků peněženky a dalších položek, které si můžete ve službě Steam zakoupit. Dárkové kupóny služby Steam a kódy pro Steam peněženku u nás najdete v různých nominálních hodnotách .

Díky dárkovým kupónem služby Steam můžete využívat výhod služby Steam i bez platební karty. Získáte tak přístup k obchodu s online hrami a zábavou, který je plný skvělých a inovativních titulů. Může to být i skvělý dárek, který umožní zakoupení exkluzivních her.

Dárkové kupóny služby Steam jsou po aktivaci převedeny na menu Vaší Steam peněženky nezávisle na tom, v jaké měně byly zakoupeny.


A jak si uplatnit kód pro Steam peněženku ? Jakmile ho máte zakoupen, stačí pouze:

  • 1. Přejít na https://www.steampowered.com/wallet a zaregistrovat se (pokud jste tak ještě neučinili). Pokud ho ještě nemáte, budete také potřebovat účet služby Steam.
  • 2. Po přihlášení do služby Steam vložit svůj jedinečný kód, který jste dostali, do pole"kód pro Steam peněženku".
  • 3. Kliknout na"Pokračovat" pro přenesení hodnoty na svůj účet. Pokud jste nikdy nepoužívali Steam peněženku na svém účtu, můžete být vyzváni k zadání aktuální adresy pro určení správné měny.
  • 4. Hodnota kódu pro Steam peněženku bude přidána do Vašeho účtu Steam peněženky. Aktuální zůstatek bude uveden v pravém horním rohu vedle Vašeho uživatelského jména.
  • 5. A je to! Ihned můžete vložené peníze utrácet za cokoliv si budete přát.


  • Recenze na Steam nabití peněženky 20 €

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.