Starlink: Battle for Atlas (Starter Pack) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Starlink: Battle for Atlas (Starter Pack) - PS4Starlink: Battle for Atlas (Starter Pack) - XBOX ONE
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 379785
UbisoftEN dabing

Starlink: Battle for Atlas (Starter Pack) [NSW]


Ve hře Starlink: Battle for Atlas jste součástí skupiny hrdinských mezihvězdných pilotů, která je odhodlaná osvobodit hvězdný soustavu jménem Atlas od zlověstné robotické síly zvané Forgotten Legion.
Hra nabízí nevídané možnosti na poli přizpůsobení, můžete si vybírat pilotů, trup, křídla a zbraně pro vytvoření ideálního hvězdného plavidla. Změny provedené na vaší lodi jsou okamžitě zaznamenány a hned je můžete použít v boji.
Bezstarostně cestuje napříč exotickými mimozemskými světy hvězdného systému Atlas. Prozkoumejte 7 unikátních planet a celý okolní vesmír. Každá z planet má vlastní identitu, ekosystém a divoký život. Z planet můžete letět přímo do dalších vesmírných soubojů a z nich zase na další planety. Planety se vyvíjejí v závislosti na vaše volby. Nepřátelé budou reagovat a bojovat s vámi inteligentně, zmocní se celého hvězdného systému pokud neuděláte nic pro jejich zastavení.
Vytvořte si vlastní a unikátní herní styl. Experimentujte s různými schopnostmi pilotů, různé druhy zbraní a efekty útoků pro odhalení devastujících kombinačních útoků.



Recenze na Starlink: Battle for Atlas (Starter Pack)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.