Star Wars: Squadrons Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Star Wars: Squadrons - PC DVDStar Wars: Squadrons - PS4
Cena s DPH
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
Kód produktu: 409298
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 30 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 179 Kč

Star Wars: Squadrons [XBOX ONE]


Ovládněte umění leteckých soubojů v autentické hře Star Wars: Squadrons. Připravte se na adrenalinové souboje více hráčů z pohledu první osoby po boku Vaší letky. Piloti, kteří narukují, si sednou do kokpitů stíhaček Nové republiky a Impéria a zapojí se do strategických vesmírných bitev 5 proti 5. Upravte si stíhačku a přizpůsobte složení Vaší letky pro nejrůznější herní styly a rozdťte Vaše protivníky. Piloti triumfují jak tým a plní taktické úkoly na známých i doposud neviděných bojištích, včetně plynového obra Yavin Prime a roztříštěného Galitanu.
Sedněte si do stíhaček jako X-wing a TIE Fighter. Upravte si výzbroj a vzhledové doplňky, a zatímco budete v kokpitu se kochat okolím, podle potřeby převádějte energii mezi zbraněmi, štíty a motory. Kromě toho budou mít hráči možnost zahrát si celou hru ve virtuální realitě na PSVR a PC!
Zjistěte, co znamená být pilotem, ve strhujícím příběhu pro jednoho hráče ze světa Star Wars, který se odehrává po událostech z filmu Return of the Jedi. Do boje o osud galaxie, který budete sledovat střídavě z různých perspektiv, vysílají obě frakce kultových i nových vůdců. Nová republika bojuje za svobodu. Impérium vyžaduje pořádek. Připojte se a zaslužte se o výkvět galaxie.
  • Střetnete se v intenzivních soubojích 5 proti 5 v režimu více hráčů.
  • Sedněte si do kokpitů různých tříd stíhaček z výzbroje Nové republiky a Impéria, včetně obratného A-Wingu a devastujícího TIE bombardéru.
  • Využijte řídící panely ve Váš prospěch a naplno si vychutnejte intenzitu boje z pohledu první osoby.
  • Díky možnosti zahrát si celý Star Wars: Squadrons ve VR, sedněte si za sedadlo pilot a nechte se vtáhnout do hry.
  • Stoupejte po žebříčku a za jasně daný postup si odemkněte nové komponenty, jako zbraně, trupy, motory, štíty a kosmické předměty, které se postarají o neustále svěží hratelnost.

    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby Xbox Live Gold!


    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na Star Wars: Squadrons

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.