Star Wars: Jedi Knight Collection PS4

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 434814
THQEN dabing

Star Wars: Jedi Knight Collection [PS4]


Pořiďte si dvě klasické hry ze Star Wars™ díky Star Wars™ Jedi Knight Collection, která obsahuje Star Wars™ Jedi Knight II: Jedi Outcast a Star Wars™ Jedi Knight: Jedi Academy.

Seznamte se se slavnými postavami ze Star Wars™, mezi které patří postavy jako Lando Calrissian a Luke Skywalker ve hře Star Wars™ Jedi Knight II: Jedi Outcast, kde budete hrát za Jediův Kyle Katarna, který používá jedinečnou kombinaci zbraní, schopností Síly™ a světelného meče ™ v akci pro jednoho hráče z pohledu první a třetí osoby. Následujte prastarou tradici a objevte schopnosti - a nebezpečí - Síly™ v akční bojové hře Star Wars™ Jedi Knight: Jedi Academy pro jednoho i více hráčů.

Star Wars Jedi Knight Collection obsahuje: 

    • Dvě hry - Star Wars™ Jedi Knight II: Outcast Jedi a Star Wars™ Jedi Knight: Academy Jedi

 

  • Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast: jako Kyle Katarn, agent Nové republiky, používejte svůj světelný meč a kompletní moc Síly proti novému zlu, které sužuje galaxii. Vyberte si moudře z arzenálu 13 zbraní včetně pušky Disruptor, termálních detonátorů, nášlapných min a wookieeského bowcasteru.

 

 

  • Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy: hrajte až se 16 hráči online v šesti režimech pro více hráčů, mezi něž patří Siege, Capture the Flag a Free for All. Přizpůsobte si postavu tak, že si nastavíte její vzhled a pohlaví, než vstoupíte do Akademie a budete objevovat schopnosti a nebezpečí Síly.

 

 





Recenze na Star Wars: Jedi Knight Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.