Star Wars Jedi: Fallen Order Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Star Wars Jedi: Fallen Order - PC DVDStar Wars Jedi: Fallen Order - PS4Star Wars Jedi: Fallen Order - XBOX ONE
Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 431327
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 100 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 439 Kč

Doporučené produkty (1)

Star Wars Jedi: Fallen Order [PS5]


Epické dobrodružství ze světa Star Wars přichází. Jedná se o akční dobrodružný titul z pohledu třetí osoby. V této příběhové, single player hře se převtělíte do postavy mladého padawana, který jen těsně unikl rozkazu 66 po událostech ve filmu Star Wars Episode 3: Pomsta Sithů. Na cestě k obnovení řádu Jediů musíte dokončit svůj trénink, ovládnout nové síly a zvládnout umění světelného meče. Kromě toho Vás nesmí odhalit impérium a jeho smrtící inkvizitoři.


Souboje se světelným mečem vypadají přesně tak jako ve Star Wars filmech. K nepřátelům musíte přistupovat strategicky, odhadnout jejich slabé stránky a využít Váš trénink Jedi.


Fanoušci Star Wars poznají kultovní místa, zbraně a postavy z filmové série. Potkáte však i nové postavy, stvoření, droidy, ale i místa, která jste ve filmech neměla šanci vidět. To vše v galaxii ovládané impériem, kde musíte bojovat o přežití a zároveň zkoumat tajemství zaniklé civilizace, která vám mohou pomoci obnovit rád Jedi.


  • Filmový, pohlcující boj. Tento systém je intuitivní, ale vyžaduje i praxi a trénink, abyste si naprosto osvojili své nuance a získali nové schopnosti.
  • Nový příběh. Jako bývalý padawan na útěku z Impéria, musíte dokončit svůj trénink předtím, než bude odhalen Váš plán na oživení řádu Jedi. S pomocí bývalého rytíře Jedi, bezradného pilota a nebojácného droida musíte uniknout Impérii v dobrodružství založeném na příběhu.
  • Starověké lesy, skalnaté planety a strašidelné džungle jsou jen některá prostředí, která budete v této hře zkoumat. Bude jen Vaší volbou kde se vyberete. Postupně jak budete odemykat své schopnosti a sílu, otevřou se Vám nové cesty na mapě.
    Toto nové vydání hry Star Wars Jedi: Fallen Order poskytuje nejlepší možný způsob hraní hry na konzolách a přináší následující technická vylepšení:

     

  • Textury a světelné efekty s vyšším rozlišením
  • Rozlišení 4K / HDR
  • Vylepšený výkon 60 FPS
  • Výrazně rychlejší načítání


Recenze na Star Wars Jedi: Fallen Order

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.