Star Trek Prodigy: Supernova Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Star Trek Prodigy: Supernova - PS4Star Trek Prodigy: Supernova - Xbox Series X|SStar Trek Prodigy: Supernova - NSW
259 Kč
209 Kč
Cena bez DPH: 173 Kč
 
Kód produktu: 449474
OutrightEN dabing

Star Trek Prodigy: Supernova [PS5]

Poté, co Protostar vyzvedne podivné údaje od umírající hvězdy, musí Dal R'El a Gwyndala závodit s časem, aby zachránili své přátele, svou loď, nové mimozemské druhy a celý planetární systém dříve, než je supernova všechny zničí!

O hře:

Pomocí svých jedinečných schopností k překonání důmyslných hádanek, vydržení nepřátelského prostředí a boj se smrtícími robotickými armádami musí Dal a Gwyn zachránit své zajaté členy posádky Jankem Pog, Rok-Tahk, Zero a Murf. Brzy však objeví smrtícího nového nepřítele, který se nezastaví před ničím, aby zničil Protostar a změnil samotný průběh dějin!
Star Trek: Prodigy sleduje intergalaktické dobrodružství šesti mimozemských teenagerů, kteří se snaží uniknout ze své kruté zotročené minulosti a dívat se dopředu na hvězdy pro naději a spásu na palubě opuštěné hvězdné lodi Federace.

Klíčové vlastnosti

  • PŘIPOJTE SE KE STARFLEET
    Hrajte jako Dal R'El a Gwyndala a zachraňte jejich rozptýlenou posádku. Hrajte sólo nebo v kooperativním režimu pro 2 hráče v tomto vzrušujícím akčním dobrodružství.
  • CHOĎTE ODVÁŽNĚ
    Prozkoumejte mimozemské světy Orisi, Mirios a Taresse, z nichž každý má své vlastní nepřátelské prostředí, hádanky, výzvy a tajemství.
  • PRVNÍ KONTAKT
    Navažte první kontakt s novým mimozemským druhem, dozvíte se více o jeho historii a objevíte jejich tajemství.
  • PŘIZPŮSOBTE SI PROTOSTAR
    Sbírejte ikonické drobnosti ze světa Star Trek a použijte je k přizpůsobení Protostaru.

Trailer


Recenze na Star Trek Prodigy: Supernova

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.