Star Ocean: Integrity and Faithlessness PS4

Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 351358
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 60 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 489 Kč

Star Ocean: Integrity and Faithlessness [PS4]


Star Ocean , epická, sci-fi fantasy sága, která zavede hráčů ke hvězdám a mnohem dál, se nyní triumfálně vrací s nadcházejícím pátým dílem série. Titul je vyvinut ve studiu tři-Ace , slavném studiu stojícím za všemi předchozími díly série a s designem postav od akimana (Akira Yasuda).

Hra Star Ocean: Integrity and Faithlessness se odehrává v čase, který se nachází mezi druhým a třetím dílem her, pangalaktická federace se blíží ke splnění jejich mise, nastolit mír a pořádek napříč galaxií. Ale plamínky konfliktu se začínají oživovat a nejvíce na planetě jménem Faykreed, vzdálené 6 000 světelných let od planety Země, při tom jak se nám začíná příběh v oceánu hvězd.

  • Vydejte se na pouť do neomezeného světa:
    Přechody mezi souboji a dynamickými video scénami v reálném čase, při tom jak se hranice mezi příběhem, průzkumem a souboji rozmazává do pohlcující a osvěžující zkušenosti. Zcela nový systém zaručuje, že hráči zůstanou fascinováni v roztažených světech vzdálených lokalit a osobních příběhů lidí, se kterými se setkají.
  • Evoluce soubojů v reálném čase:
    Bojujte s vašimi nepřáteli z blízka, nebo ve vzdálenosti za použití silných kombo útoků pro spuštění schopností použitelných na vzdálenost. Použijte speciální útoky a přepínejte mezi rozrůstajícím se obsazením postav podle vaší představy a používejte je unikátní speciální útoky.

  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Recenze na Star Ocean: Integrity and Faithlessness

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.