Split/Second: Velocity Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Split/Second: Velocity - PC DVDSplit/Second: Velocity - XBOX 360
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 49584
Disney

Split/Second: Velocity [PS3]


Adrenalinové závody pod rouškou bláznivé reality show odehrávající se jen pro potěšení diváků. Protože celé město a všechny kulisy byly postaveny přímo závodům na míru, platí, že během hraní se smí všechno a čím budete neústupnejší a destruktivnější, tím lépe.

Za obyčejnou jízdu, drift, vyhýbání se překážkám či skoky, Vám narůstá ukazatel energie. Ten má dvě části: modrá Vám ukáže, že se na trati blíží možnost odstartovat nějakou událost, a že na ni máte dost energie. Kdo by však chtěl počkat na mimořádnou příležitost, nechá modrou tak a počká, až se ukazatel zabarví červeně. To bude signál toho, že se chystá něco gigantické, co změní podobu tratě a vytvoří zkratky.

Kromě změny prostředí nebudete jen bourat do ostatních vozidel, ale také svými nárazy odpalovat nastražené výbušniny, které významně ovlivní dynamiku celých závodů. Cílem přitom bude dělat to takticky a se správným načasování, aby se podařilo vyřadit soupeře, upravit trať nebo vytvořit zcela novou trasu. Právě vytvarování tratě v reálném čase je hlavním tahákem těchto závodů.



Recenze na Split/Second: Velocity

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.