Splatoon 3 Nintendo SWITCH

+ Dárek:Kľúčenka Splatoon 3 Yellow Squid v ceně 129,- Kč, Odznak Splatoon 3 Blue Octopus v ceně 129,- Kč
Cena s DPH
1 289 Kč
Cena bez DPH: 1 065 Kč
 
Kód produktu: 438827
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 260 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 029 Kč

Splatoon 3 [NSW]

Vstupte do Splatlands, sluncem spálené pouště obývané bitvami zocelenými Inklingy a Octolingy. Splatsville, město chaosu, je adrenalinovým srdcem této prašné pustiny. I přes zdevastované prostředí se zde odehrávají zuřivé souboje a tak se můžete těšit na nové arény a předměty, stejně jako nové pohyby a zbraně.

Hra

Připojte se k agentovi 3 v boji proti špatné oktarijské armádě v příběhovém režimu. Objevte tajemství Alterny, Fuzzy Ooze a jak se pojí s tématem režimu "Return of the Mammalians."
Nové dynamické pohyby pomohou hráčům odrážet útoky a držet se více při zemi, při stříkání inkoustu přijde vhod i nová zbraň inspirovaná lukem. Více informací bude odhaleno postupně.
    • Zcela nový titul ze série Splatoon
    • Objevujte Splatlands, sluncem spálený region
    • Zkoušejte nové styly pro Inklinky a Octolingy
    • Bitvy Turf Wars* (online), ve kterých se utkají čtyři hráči na každé straně, jsou zpět společně s novými mapami, pohyby a zbraněmi.

* Pro online hraní je vyžadováno internetové připojení. Pro využití online služeb je nutné vytvořit Nintendo Account a přijmout příslušné podmínky. Nintendo Account Privacy Policy se uplatňuje. Některé online služby nemusí být dostupné ve všech zemích. Online hraní vyžaduje placené online členství.

Trailer


Recenze na Splatoon 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.