South Park: The Stick of Truth Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA South Park: The Stick of Truth - PC DVDSouth Park: The Stick of Truth - PS4South Park: The Stick of Truth - XBOX ONESouth Park: The Stick of Truth - XBOX 360
Cena s DPH
359 Kč
Cena bez DPH: 297 Kč
 
Kód produktu: 206916
UbisoftEN dabing

South Park: The Stick of Truth [PS3]

Z nebezpečných bojišť hřiště čtvrté třídy povstane mladý hrdina, předurčený být zachráncem South Parku. Od tvůrců South Parku, Treye Parkera a Matta Stonea přichází epická výprava stát se ... někým. Představuje se RPG South Park: The Stick of Truth.

Začínáte jako nový kluk ve městě čelící mučivý výzvě: hledání kamarádů. Poté, co začnete své dobrodružství, jsou děti South Parku zapletené do celoměstského a skutečného RPG a podnítí imaginární kouzla a tasiac falešné meče. Postupem času se jednoduchá dětská hra vyhrotí do boje mezi dobrem a zlem, které hrozí zničit svět.

Vyzbrojte se legendárními zbraněmi abyste porazili krabech lidí, slipových gnónov, hipíkem a další síly zla. Objevte ztracený Hůlka pravdy a vyslužte si své místo po boku Stana, Kylea, Cartman a Kennyho jako jejich nový přítel. Pokud uspějete, stanete se spasitelem South Parku a upevníte si své společenské postavení na základní škole ve městě. Zlyhajte a budete navždy známý ... jako loser.



  • napsaná a namluvená Trey Parker a Mattem stounům přináší The Stick of Truth jedinečný South Park humor na pole video her.
  • vyslužte si své místo po boku Stana, Kylea, Cartman a Kennyho a připojte se k jejich v hysterickému dobrodružství zachránit South Park.
  • Naverbujte klasické South Park postavy na svou stranu.
  • Vyzbrojte se po zuby arzenálem magických zbraní a mystických brnění.
  • Vložte sám sebe do South Parku díky miliardě možností přizpůsobení postavy, oblečení a zbraní.


  • Recenze na South Park: The Stick of Truth

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.