Soulcalibur 6[Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
Kód produktu: 411317
BandaiEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Soulcalibur 6[Steam] [PC digital]

Vítejte zpět na jevišti historie s hrou Soulcalibur 6.
Při oslavě dvacátého výročí oblíbené bojové hry se zbraněmi přichází nový díl série. Hra se vrací ke svým kořenům, ale přináší do soubojů nové mechanické vymoženosti.

Hra z této série nikdy nevypadala tak dynamicky a dramaticky, herní zážitek je zesílen díky ohromující grafice. Procestujte charakteristické bojiště ze šestnáctého století a zažijte boj o dva Legendary meče. Hra nabízí kompletní obsazení postav zahrnující oblíbenců Mitsurugiho a Spohitiu samozřejmě se představí i nováčci! Hratelnost byla od základů předělána díky novým vymoženostem jako Reversal Edge System, který hráčům umožňuje najít balanc mezi útokem a obranou. Po aktivaci tohoto systému mohou hráči nepřetržitě blokovat útoky a použít protiútok plnou silou. Tyto taktické možnosti a samotné souboje jsou zvýrazněny díky dynamické kameře.

Postavte se počítačem ovládanému AI, vyzvěte přátel nebo bojujte s válečníky z celého světa v rychlých a dynamických soubojích s úchvatnými vizuálními efekty. Hvězdné obsazení válečníků s různorodými zbraněmi kombinované s jednoduchým ovládáním znamená, že hru si mohou užít všichni hráči a okamžitě porazit své soupeře.



Jedná se o digitální verzi hry Soulcalibur 6, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabing

Recenze na Soulcalibur 6[Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.