SoulCalibur 4 Tekken 6 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA SoulCalibur 4 Tekken 6 - PS3
Cena s DPH
599 Kč
Cena bez DPH: 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 211637
BandaiEN dabing

SoulCalibur 4 Tekken 6 [XBOX 360]

Balení obsahuje hry SoulCalibur 4 a Tekken 6 .



SoulCalibur 4
Staňte se svědky epického boje mezi duchovním mečem Soul Calibur a prokletým mečem Soul Edge ve hře Soul Calibur 4. Bojovníci ze vzdálených koutů galaxie bojují o nadvládu nad mocnými meči aby je mohli použít pro své vlastní cíle.

Příběh hry pokračuje s novými odhaleními, novými vzrušujícími herními prvky a ohromující vizualizací. A snad nejvzrušující ze všech je fakt, že ve hře se objevuje i postava ze světa Star Wars. Ve verzi pro Xbox 360 to je Star Wars legenda, Jedi mistr Yoda.

Kromě toho přináší hra také rozšířené možnosti přizpůsobení, které Vám umožňují propůjčit své postavu přizpůsoben vzhled a specifické schopnosti. A poprvé v sérii můžete hrát s vlastními i originálními postavami online a vyzvat fanoušky z celého světa. Hra SoulCalibur 4, zcela přepracována, ale se stejnou herní hloubkou, jakou znáte, nabízí dobrodružství, které Vás nezklame.



  • Nejnovější přírůstek v sérii SoulCalibur nabízí vzrušující next-gen úroveň grafiky v HD rozlišení 720p.
  • Boj mezi meči Soul Calibur a Soul Edge pokračuje.
  • Legendární Star Wars ikona, Jedi master Yoda, jako hratelná postava.
  • Bojujte s klasickými SoulCalibur postavami, vzrušujícími nováčky v sérii, nebo si vytvořte svého vlastního jedinečného bojovníka.
  • Rozšířené možnosti přizpůsobení Vám umožňují propůjčit své postavě přizpůsoben vzhled a specifické schopnosti.
  • Vzrušující nové bojové prvky včetně systému Active Matching Battle System a schopnosti předvádět zničující kritické údery.
  • Vyzkoušejte si režimy Story, Arcade, Tower of Reminiscence, Training Practice, Character Creation, a Museum View.
  • Hrajte s vlastními a originálními postavami poprvé online proti soupeřům z celého světa v kompetitivních režimech.
  • Mnoho nových interaktivních prostředí a vylepšených starých.



    Tekken 6
    Nejznámější bojová herní série přichází na PlayStation 3 a Xbox 360 v ohromující HD grafice, která běží plynule na 60 fps, přináší nejrozsáhlejší seznam postav v dosavadní historii her Tekken , průlomové online herní režimy a robustní systém přizpůsobení postav!

    Pátý King of Iron Fist Tournament skončil tak, že jeho pořadatel a vyzyvatel Heihachi Mishima zmizel a vítězem se tak stal jeho vnuk, Jin Kazama. Jin se následně ujal role hlavy organizace Mishima Zaibatsu a začal používat její speciální Tekken jednotky pro propagandu a manipulaci na celém světě. Mnoho lidí tyto akce rozhněvali a vznikly tak různé nepokoje, které postupně přerostly až ve války mezi národy.

    Tato válka oslabila mnoho zemí, čehož využilo Mishima Zaibatsu a prohlásilo se za samostatný stát. Nyní je tato organizace rozhodnuta ovládnout celý svět a jediný, kdo jí v tom může zabránit, je G Corporation. Lidé po celém světě nyní v této organizaci vidí svou jedinou naději.

    G Corporation na celou situaci zareagovala tak, že vypsala velkou odměnu pro toho, kdo jí přivede Jina Kazamu živého. A v této situaci se objevilo oznámení o novém, šestém turnaji King of Iron Fist. Míří na něj ti, kteří se chtějí proslavit, ti, kteří prahnou po penězích, ti, kteří hledají pomstu ... Mnoho různých cílů a ideálů se střetne v Tekken 6 turnaji.



  • Pokročilá HD grafika a 3D animační technologie vytvářejí nejpůsobivější HD vizuály v historii série Tekken .
  • Naučte se ovládat 40 unikátních bojovníků reprezentující nejlepší styly bojových umění na světě! Seznam obsahuje 34 oblíbených postav, jako jsou Jin, Heihachi a Kazuya, stejně jako 6 zcela nových s jedinečnými bojovými styly a kombo systémy!
  • Dokažte svou nadřazenost proti hráčům z celého světa v online režimech!
  • Vytvářejte nové postavy a přizpůsobte jejich všemi možnými detaily. Přizpůsobte jejich účes, oblečení, doplňky, tetování, atd.. Pak se vydejte se svými dokonalými bojovníky online!
  • Prorazte se svými nepřáteli betonové stěny, nebo jejich prekopnite přes podlahu a vytvořte tak zcela nové bojiště. Jednotlivé úrovně procházejí dynamickými změnami, od náhlého zhroucení útočného vrtulníku po vybuchující vozidla!

  • Recenze na SoulCalibur 4 Tekken 6

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.