Sony PlayStation 4 Slim 500GB, jet black + Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) + Ratchet & Clank + Spider-Man CZ

Cena s DPH
10 089 Kč
Cena bez DPH: 8 338 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 410788
SONYEN dabing

Sony PlayStation 4 Slim 500GB, jet black + Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) + Ratchet & Clank + Spider-Man CZ [CUH-2216A]

Dárek - 
Death Stranding CZ v ceně 779,- Kč

Cesta mezi životem a smrtí
Lidé si vytvořili "Zdi" a přizpůsobili se žití v izolaci. Death Stranding je kompletně nový typ akční hry, kde cílem hráče je propojit izolovaná města a roztříštěnou společnost. Hra je vyrobena tak, že prvky, včetně příběhu a gameplaye, jsou svázané spolu tématem "Strandu" neboli spojení. Jako Sam Porter Bridges, se pokusíte spojit rozdíly ve spoločnosti tak, že vytvoříte nové vazby neboli "Strands" s ostatními hráči po celém světě.
Zítřejšek je ve Vašich rukách
Po kolapsu civilizace, Sam Bridges musí cestovat napříč spustošenou krajinou po které lezou hrozby z druhého světa, aby zachránil lidstvo na pokraji vyhynutí. Od legendárního tvůrce Hidea Kojimy přichází nová, žánr definující zkušenost pro systém PlayStation 4.
Cesta na spojení roztříštěné společnosti
S přízraky sužujícími zem, kde planeta je na pokraji masového vyhynutí, je na Samovi Bridgesovi aby putoval napříč opuštěnou pustinou a zachránil lidstvo od blížící se destrukce.
Sam Bridges se musí vzepřít světu úplně transformovaném díky Death Stranding. Nosíc odpojené zbytky naší budoucnosti v jeho rukou, sa vydá na cestu spojení roztříštěného světa krok za krokem.
Co je záhada Death Strandingu?
Co objeví Sam na ceste před sebou?
Neobvyklý herní zážitek má tyto odpovědi a ještě mnohem víc.
V hlavních rolích Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner a Guillermo del Toro, Death Stranding je unikátní a nezapomenutelná hra.

Zobraziť celý popis Dáreka


Konzola nové generace, nyní ještě menší a lehčí, soustředí všechny své síly na jednu věc-na hry. Také přináší novou verzi bezdrátového PlayStation 4 ovladače. Kromě stratosférického výkonu, který zahrnuje osmijádrový procesor, 8 GB GDDR5 paměti a výkonný grafický čip, svůj kus magie do herního světa přidávají vývojářské studia, které právě pro Sony vyrábějí své exkluzivní hry, které doslova rozbíjejí žebříčky kritiků.


Hrajte s novým designem
Zažijte elegantní, o 30 % menší a 25 % lehčí konzoli Sony PlayStation 4, přinášející s sebou úžasnou herní sílu, která je zde vždy hlavně pro hráče.

Nový vzhled, tenčí PS4
Poznejte úžasně ostré, jasné barvy s dech beroucími HDR vizuálními efekty. Organizujte Vaše hry, či aplikace a sdílejte je s přáteli díky novému, intuitivnímu uživatelskému rozhraní. Ukládejte si hry, aplikace, obrázky z her a videa na 1TB pevný disk. Zobrazit všechny oblíbené seriály, filmy a TV programy za využití aplikací pro zábavu.

Nepřekonatelné ovládání
Bezdrátový ovladač Sony Dualshock 4 v2 byl vylepšen novým vzhledem a novým pocitem na dotek, který zahrnuje více viditelný světelný pás na vrchu displeji, což Vám zaručí větší kontrolu v hrách. Je to nejvíce ergonomický a intuitivní Sony PlayStation ovladač jaký jste kdy viděli.

Nejpřipájenější konzole
Volnost při hraní, sdílení a socializací s herním světem.

Pozvěte Vaše přátele na společné dobrodružství, vyzývejte je v multiplayer zápasech, nebo jim umožněte hrát za Vás - dokonce i když nevlastní hru, kterou jim umožníte hrát.

Streamujte Vaše hry na PC nebo Mac, PlayStation Vita, či Sony Xperia zařízeních díky domácí WiFi síti a už se nikdy nevažte na TV.

Vysílejte do světa Vaše dobrodružství živě přes Twitch, YouTube nebo DailyMotion. Sdílejte videa a obrázky z nejlepších herních momentů na Facebook a Twitter. Vytvářejte skupiny, chatujte s přáteli, nebo se přidejte do herních komunit, kde najdete nových soupeřů, či přátel.


Neustále vyvíjející se hraní
Pravidelné aktualizace PS4 systému přinášejí čerstvě nové vymoženosti a způsoby připojení, sdílení a hraní.

 

  • Nové uživatelské rozhraní
    Nové upozornění, ikony a pozadí, které Vám dodají uhlazenější a vylepšenou uživatelské rozhraní.

     

  • Rychlé menu
    Přidávejte zkratky na nejpoužívanější možnosti a mějte k ním přístup přímo ve hrách.

     

  • PSN profil
    Přizpůsobte Váš profil a porovnávejte si postup ve hrách s přáteli přes PlayStation Network.

     

  • Složky
    Více způsobů organizace Vašich her a aplikací.

     

  • Přesun dat
    Jednoduše přesouvejte hry, profil, obrázky z her, videa a všechno ostatní mezi dvěma PS4 konzolami.

     

  • Trofeje
    Prohlédněte si trofeje i offline a podívejte se záhady skrytých trofejí-pokud budete chtít.
    Sony PlayStation 4 Slim, 1TB, jet black

    Technická specifikace

     

  • CPU: x86 64bit AMD Jaguar, 8 jader
  • GPU: 1,84 TFLOPS, AMD založená na nové generaci Radeon
  • Paměť: 8GB GDDR5
  • Pevný disk: 1 TB
  • Audio výstup: HDMI (podpora HDR)
  • Vstupy/Výstupy: 2x Super-Speed USB (USB 3.1 gen.1), 1x AUX
  • Ovladač: Bezdrátový ovladač DualShock 4 (Bluetooth)
  • Mechanika: BD 6x, DVD 8x (pouze pro čtení)
  • Komunikace: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth v4.0
  • Výkon: AC 100-240 V, 50/60 Hz
  • Spotřeba: Max. 165 W

    Obsah balení

     

  • Konzole PlayStation 4 Slim, 1TB.
  • Bezdrátový ovladač Sony Dualshock 4 v2.
  • Monofonní sluchátka.
  • Síťový kabel AC.
  • Kabel HDMI.
  • Kabel USB.
  • Hra Horizon: Zero Dawn
  • Hra Ratchet & Clank
  • Hra Spider-Man CZ
    Horizon: Zero Dawn
    Horizon: Zero Dawn je vzrušující nové akční RPG exkluzivně pro konzoli PlayStation 4 od cenami ověnčených tvůrců série Killzone.

    Vžijte se do role zkušené lovkyně Aloy při prozkoumávání živého světa obývaného tajemnými mechanizovanými bytostmi.

    Vydejte se na přesvědčivou, emocionální výpravu a odhalte tajemství kmenových společností, starověkých artefaktů a pokročilých technologií, které určují osud této planety a samotného života.


     

  • Jak dokázali stroje ovládnout tento svět a jaký je jejich cíl? Co se stalo s civilizací, kterou tu žila předtím? Prohledejte každý kout světa plného starobylých památek a tajemných staveb s cílem odhalit svou minulost a mnohá tajemství tohoto zapomenutého kraje.
  • Horizon: Zero Dawn staví proti sobě dva protichůdné prvky, když plní zářivý svět s bohatou a krásnou přírodou úžasný a vysoce pokročilou technologií. Tato kombinace vytváří dynamické možnosti průzkumu a hratelnosti.
  • Základ boje ve hře je postaven na rychlosti a lstivosti Aloy proti surové síle a velikosti strojů. Aloy musí používat každý kousek svých znalostí, inteligence a obratnosti, aby dokázala překonat mnohem větších a technologicky vyspělejších nepřátel s cílem přežít každé setkání.
  • Úžasně detailní lesy, impozantní hory a atmosférické ruiny dávné civilizace splývají v zemi, která je živá se systémem měnícího se počasí a cyklem změny dní a nocí.

    Ratchet & Clank
    Zahrajte si hru vytvořenou podle rovnoměrného filmu, vytvořeného podle rovnoměrné hry! Vyvinutá spolu s CG-animovaným filmem označuje hra Ratchet & Clank debut největších mezigalaktických hrdinů, Ratcheta a Clanka, na konzole PlayStation 4 a začátek jejich boje za záchranu galaxie Solana před špatným Chairman Drekem.

    Ratchet & Clank je nová hra s prvky původního Ratchet & Clank a přináší více než hodinu nových videí (včetně záběrů z filmu) v živém rozlišení 1080p, nové lokality, zbraně, bossů a další. Připojte se k Ratchetovi, články, kapitánovi Qwark a novým přátelům na jejich intergalaktické dobrodružství a zažijte (opět) začátek epického přátelství na konzoli PlayStation 4.


     

  • Hra Ratchet & Clank přináší hlubší pohled na příběhy původu postav a vylepšuje původní hratelnost, představuje nové planety, nové souboje s bossy, letové sekvence a další. To vše díky využití výkonu konzoly PlayStation 4.
  • Ratchet & Clank přichází spolu se stejnojmenným animovaným filmem.
  • Vyvádějte v galaxii Solana s oblíbenými postavami Ratchetem, Clankem, kapitánem Qwark a špatným Chairmanem Drekem, stejně jako mnoha zcela novými postavami v sérii.
  • Hra kombinuje známou plošinovou Adventure hratelnost a humor, kterým je série  známa s novými planetami, hratelností, bossy a zbraněmi. Od zcela nového Pixelizéru, který transformuje nepřátel na výbušné 8bitové pixely, po ty oblíbené, jako je taneční party vyvolávající Groovitron a rozumbrada robotický bodyguard Mr. Zurkon, arzenál Ratcheta a Clanka nebyl ještě nikdy lepší.

    Marvel's Spider-Man
    Zcela nový zážitek se Spider-Manem!
    Světově nejslavnější komiksový super hrdina, nám v nové hře Spider-Man představuje své akrobatické schopnosti, improvizaci a sítě, kterými se v komiksech proslavil. Také se představují nové prvky, které jsme v hrách se Spider-Manem dosud neměli možnost vidět. Od procházení parkour za využití okolí, po nový systém soubojů a průlomové kulisy, tato Spider-Man hra, je úplně jiná od svých předchůdců.

    Studio Marvel se spojilo s Insomniac Games, aby vytvořili nový a autentický příběh. Nebude to hrdina, se kterým jste měli možnost se ve hře setkat, nebo jste ho měli možnost vidět ve filmu. Tato verze Petra Parkera je více dospělá a mnohem zkušenější s bojem proti zločinu ve městě New York. Také se snaží vyrovnat osobní život a kariéru, zatímco nese na ramenou váhu 9 milionů životů.


    Staňte se Spider-Manem
    Ovládejte mistra v boji proti zločinu, který mě za sebou roky soubojů s nepřáteli a mistrně ovládá své pavoučí smysly, dynamické schopnosti, akrobacii, různé zbraně a super kostýmy.


    Užijte si nový příběh
    Vítejte v novém světě Spider-Mana, ve kterém najdete známé postavy v netradičních rolích. Postavte se náročnému dvojímu životu v roli mladého dospěláka s úžasnými silami.


    Vrhněte se do otevřeného světa
    Volně se prehupujte městem New York v epickém akčním díle, které je plné bohatých příběhů a známých postav.



 

Recenze na Sony PlayStation 4 Slim 500GB, jet black + Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) + Ratchet & Clank + Spider-Man CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.