Sonic Colours: Ultimate (Launch Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sonic Colours: Ultimate (Launch Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 431273
SEGAEN dabing

Sonic Colours: Ultimate (Launch Edition) [PS4]


Připojte se k Sonicovi ve vysokorychlostním dobrodružství na celý život! Špatný Dr. Eggman vybudoval gigantický mezihvězdný zábavní park plný neuvěřitelných jízd a barevných atrakcí - pohání jej však zajatou mimozemskou rasou „Wisps“.


Využijte rychlosti Sonicového blesku k osvobození Wispsů a poznejte tajemství jejich úžasných sil při zkoumání šesti jedinečných barevných světů, z nichž každý je plný nebezpečných nepřátel a překážek, které musíte překonat.


Nyní s ohromujícími upscalovanými vizuály, dalšími funkcemi, novým herním režimem a vylepšenou hratelností – je to zážitek Ultimate Sonic Colors. Sonic bude testován na této vzrušující cestě za osvobozením Wispsů – ale s jejich pomocí a s vaší je to test, který absolvuje s létajícími barvami!


ZVUKOVÁ RYCHLOST A NON-STOP ČINNOST

Zrychlete na adrenalinovou super rychlost, přibližte náročné světy a manévrujte přes nebezpečné překážky. Načasujte své útoky perfektně, aby vám nabily energii a dosáhly rychlosti Super Sonic.


MEZIHVĚZDNÝ ZÁBAVNÝ PARK

Prozkoumejte a zažijte dobrodružství v pohlcujících prostředích, jako je Sweet Mountain plná nádherných sladkostí nebo akváriový park plný mořského života a nespočet bazénů – vše kolem tajemného astro-zábavného parku.


WISP POWER-UPS

Transformujte Sonica tím, že využijete úžasnou mimozemskou sílu Wispse, abyste porazili nepřátele a odhalili tajemství mezihvězdného zábavního parku. Projeďte pevnými objekty a objevte alternativní cesty pomocí nového Jade Ghost Wisp.


LEPŠÍ NEŽ KDYKOLIV PŘEDTÍM

Kompatibilní s konzolemi nové generace a nyní barevnější než kdykoli předtím s vylepšenými vizuálními a grafickými prvky (4K na PS4 a XB1), výkonem Ulta-Smooth 60 snímků za sekundu na PS4 a XB1, propracovanými ovládacími prvky a mnoha dalšími vylepšeními.


REŽIM „RIVAL RUSH“

Vyzkoušejte své schopnosti a jděte do hlavy s Metal Sonic. Překonávejte rekordy a vyhrávejte, abyste odemkli odměny.


K předobjednávce Sonic Colours: Ultimate (Launch Edition) dostanete i dárek v podobě přívěšku na klíče Baby Sonic.

 


sonic_all



Recenze na Sonic Colours: Ultimate (Launch Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.