Sonic & All-Stars Racing: Transformed Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sonic & All-Stars Racing: Transformed - PC DVDSonic & All-Stars Racing: Transformed - XBOX 360
Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
Kód produktu: 290419
SEGAEN dabing

Sonic & All-Stars Racing: Transformed [PS3]

Postavy hry Sonic & All-Stars Racing: Transformed se opět řadí na startovní čáře aby zabojovali o titul v závodech. Závoďte na souši, vodě a ve vzduchu v neuvěřitelných, transformujících se vozidlech, které se dokáží změnit z aut na lodě a letadla během závodů. Zlepšete si své řidičské dovednosti při smyku, skocích a zrychleních abyste dokázali předjet své soupeře, nebo takticky použijte své zbraně a předveďte svůj All-Star trik abyste získali výhodu.

Nejsou to však jen Vaši soupeři, na kterých musíte dávat pozor, protože cesta pod Vámi může propadnout, nebo řeka vyschnout, mohou se objevit nové trasy a Vaše vozidlo se přetransformuje aby využilo výhody terénu. Objevujte alternativní trasy a zkratky a zdokonalujte se na trati v tomto adrenalinem poháněném sprintu k cílové čáře. Závody už nikdy nebudou takové, jako předtím.



  • Toto nejsou obyčejné závody. Každá postava je vybavena vlastním unikátním vozidlem, které se může proměnit na auto, loď nebo letadlo a využít výhod měnícího se terénu. Každá forma se ovládá odlišně a Vy musíte zvládnout ovládání všech tří forem abyste triumfovali.
  • Více než 20 legendárních All-Stars postav je zpět. Začínající sestava za změnila vstupem nových ikonických postav ze světa SEGA. V jaké jiné hře můžete videt souboj ježka proti kocovině, nebeskému pirátovi nebo trpaslíkovi se sekerou?
  • Vydejte se závodit na souši, na moři a ve vzduchu na 16 dynamicky se měnících tratích inspirovaných slavnou herní historií SEGA. Objevte alternativní trasy, najděte nové vylepšení a vyhýbejte se vznikajícím nebezpečím na své cestě za vítězstvím.
  • Využívejte arzenál ničivých zbraní, které vyžadují zručnost, abyste s nimi dokázali cílit, střílet, vyhnout se jim a blokovat jejich. Vracejí se také All-Star triky, tentokrát čím odvážnější a stylovější závodíte, tím lépe All-Star triky můžete Výchozí svým soupeřům!
  • Staré rivality mohou utichnout a nové mohou vznikat v online multiplyerem režimu až pro 8 hráčů. Vydejte se do světa All-Stars a vyzkoušejte si obrovské množství režimů a výzev, včetně Grand Prix, bojových arén a neuvěřitelného světového turné.


  • Recenze na Sonic & All-Stars Racing: Transformed

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.