Song of the Deep Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Song of the Deep - PC DVDSong of the Deep - PS4
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
Kód produktu: 355061
InsomniacEN dabing

Song of the Deep [XBOX ONE]


Merryn čeká celou noc na návrat svého otce z rybářské výpravy. Nevrátí se však. Po živém snu, ve kterém vidí svého otce uvězněného pod mořem, se Merryn rozhodně ho zachránit. Tato nepravděpodobná hrdinka si z náhradních dílů postaví maličkou ponorku a vydá se na jeho záchranu. Po cestě potkává nové přátele, objevuje ztracené civilizace a ruiny, a vylepšuje svou ponorku, aby mohla zkoumat ještě ve větších hlubinách. Terén a příšery z hlubin jsou strašidelné, ale odvaha Merryn, její inteligence a láska k otci jí pomohou překonat všechny překážky.

Hra Song of the Deep přivádí k životu atmosféru samoty a úžasu díky své překrásné hudbě.

Hra Song of the Deep se odehrává v úžasném podmořském světě, hráči budou v role Merryn při její cestě za záchranou svého otce. Se svou vratkou ponorkou, se Merryn vydá prozkoumat obrovské oceánské hlubiny v této klasické side-scrolling arkádové adventuře. Song of the Deep přináší unikátní herní styl doplněný příběhem lásky, trápení a triumfu.

Prozkoumejte fantastický, nelineární podmořský svět, od ruin, přes vrakoviště, až po zahrady. Každý kout obrovského oceánu přináší nová překvapení. Vylepšete vaši ponorku novými schopnostmi pro dosažení nových oblastí, díky překvapivým trikem jako chycení torpéd klepeta ponorky. Přelstěte, oklamejte a bojujte s příšerami, které potkáte na vašich cestách, od svítících slizů, až po obrovských bossů. Zažijete nezapomenutelné dobrodružství: Silný příběh o dceři, která překonává nemožné při hledání svého otce.




Recenze na Song of the Deep

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.