Song of Horror PS4

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 420731
RaiserEN dabing

Song of Horror [PS4]


Song of Horror, je filmový přežitek z pohledu třetí osoby. Pomozte Danielu Noyerovi, našemu protagonistovi, vyřešit záhadu ohrožující jeho samotnou existenci tak, že budete ovládat nejen jeho, ale až 16 hratelných postav. Song of Horror se zaměřuje na jeho příběh, který představuje příběh ovlivněný hororovými mistry jako Poe, Lovecraft a M.R. James; na The Presence, neúnavné AI této hry, která je schopna procesně vytvářet nebezpečí všeho druhu.


Skrytá skladba

Známý spisovatel Sebastian P. Husher se ztratil spolu s celou svojí rodinou. Byl znepokojen tím, že jeho redaktor poslal do svého domu asistenta, aby ho hledal - ale už se nevrátil... Tato zmizení vyvolají soubor událostí, které brzy odhalí něco hrozného: bezejmenná temná entita známá jen jako The Presence se zdá být za vše zodpovědná.


Nezastavitelný subjekt

Song of Horror nabízí opravdu dynamický teroristický zážitek: jeho protivník, nadpřirozená entita známá pouze jako The Presence, je ovládán pokrokovou AI (Artificial Intelligence), která se přizpůsobuje vašim činům a rozhodnutím. Zažijte nesnesitelný strach, když tato nadpozemská bytost reaguje na váš způsob hraní a pronásleduje vás neočekávanými způsoby. Každému hráči a hře nabízí jedinečný zážitek, při kterém se přirozeně zvyšuje napětí.


13 hracích postav

Jako hráč prožijete tento příběh očima rozmanité sady postav, které s příběhem souvisí, svým způsobem. Každá postava je jiná a přináší do vyšetřování svůj jedinečný úhel pohledu, což jim umožňuje přistupovat k indiciím a položkám odlišně. Jejich činy a rozhodnutí budou formovat svět: některé z nich budou vědět víceméně určité aspekty příběhu; některé budou účinnější proti nadpřirozeným projevům, ale všechny mohou zemřít. Pokud zemřou, budete muset najít jiné možnosti, jak pokračovat ve vyšetřování, aby jejich smrt nebyla zbytečná.


Prozkoumejte nejstrašidelnější místa

Záhadný obchod se starožitnostmi, zapomenuté opatství, opuštěná psychiatrická nemocnice... Každé místo v Song of Horror je inspirováno klasikou žánru. Prozkoumejte tato strašidelná místa, abyste shromáždili stopy a předměty, které vám pomohou vyřešit náročné hádanky a zároveň přežít trýznivé napětí atmosféry hry.


Recenze na Song of Horror

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.