Sniper Ghost Warrior: Contracts 2 (Collector's Edition) CZ XBOX ONE

Cena s DPH
1 029 Kč
Cena bez DPH: 850 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 430462
CICZ titulky

Sniper Ghost Warrior: Contracts 2 (Collector's Edition) CZ [XBOX ONE]


Hra Sniper Ghost Warrior Contracts 2 představuje dosud nejnáročnější titul uznávané série, ve kterém má hlavní slovo přesná střelba na cíle vzdálené více než 1 000 metrů. Dramatická kampaň pro jednoho hráče odehrávající se na současném Blízkém východě nabízí prožitek nervy drásajícího taktického boje hluboko v týlu nepřítele.


Proberte roli nájemného zabijáka Ravena, kterého na blízkovýchodním území mezi libanonskými a syrskými hranicemi, kde neplatí žádné zákony, čeká řada nových kontraktů. Tentokrát mu byl přidělen zdánlivě nesplnitelný úkol, kterým je likvidace záludného zločineckého syndikátu a postavení jeho členů před spravedlnost.


Odstřelování NA extrémní vzdálenosti

Na zkušené veterány čeká nová výzva, neboť Sniper Ghost Warrior Contracts 2 posune hráče na zbrusu novou úroveň schopností, soustředění i přesnosti, s níž poprvé v sérii budou muset likvidovat cíle na více než 1 000 metrů.


Realismus nové úrovně

Tvůrci, kteří stáli za původním titulem série, ve své nové hře Contracts 2 dále posouvají hranice realistického zážitku odstřelování; ovládněte široký arzenál zbraní inspirované skutečným vojenským vybavením; prozkoumejte rozsáhlé prostředí zpracované s vytříbeným citem pro detail; a postavte se dosud nejdůvěryhodnějším nepřítelem.


Plánování útoku

Se zcela novým vybavením se můžete do plnění každého z kontraktů pustit mnoha různými způsoby a opakovaně. Vyzkoušejte si v jednotlivých misích různé postupy a utrácejte své výdělky za vylepšené zbraně a vybavení.


Modernizovaná vizualizace

Hra Contracts 2 představuje novou úroveň technického zpracování a díky optimalizované vizualizaci, vylepšení FPS a pokročilému hernímu enginu přináší dosud nejkrásnější přírůstek série. Vrhněte se do nenápadné likvidace cílů a díky snímání obrazu filmovými způsoby si vychutnejte strhující grafický zážitek.


 

  • Vrhněte se v roli nájemného zabijáka do likvidace řady cílů na extrémní vzdálenosti i v rámci kontaktního boje tváří v tvář.
  • Zapojte taktické rozhodování a pokročilé techniky lezení, s jejichž pomocí v dramatické kampaně pro jednoho hráče překonáte řadu výzev.
  • Prozkoumejte 5 různorodých a rozlehlých map v konfliktní oblasti Blízkého východu.
  • Eliminujte 20 nových cílů a splňte širokou škálu vedlejších úkolů.
  • Vychutnejte si mistrovský odstřelovačský prožitek s širokým výběrem autentických zbraní a vybavení.
  • Zkuste jednotlivé kontrakty plnit různými způsoby, splňte všechny cíle a posbírejte maximální počet odměn.
  • Zkuste díky modernizované vizualizaci a vylepšenému hernímu enginu novou úroveň věrohodného zpracování.
    Sniper Ghost Warrior: Contracts 2 (Collector's Edition) CZ obsahuje:
  • Základní hra
  • Exkluzivní dřevěná krabička
  • Artbook se soundtrackem
  • Tištěná mapa
  • 3 pohlednice
    sniper_colka

 

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabing

Recenze na Sniper Ghost Warrior: Contracts 2 (Collector's Edition) CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.