Sniper Elite V2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sniper Elite V2 - PC DVDSniper Elite V2 - PS3
Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 204330
505EN dabing

Sniper Elite V2 [XBOX 360]



V této hře se stanete spojeneckým odstřelovačů, ktorý seskočí do Berlína. Druhá světová válka se chýlí ke konci a Rudá armáda už toto město nemilosrdně zvíře. Vaším úkolem je zavraždit vědce, který vyvinul střelu V2, a který se chystá tyto rakety prodat Rusům.

Avšak ve chvíli, kdy se do této pochmurné role pustíte, se dozvíte, že tento badatel chce plody své práce ve skutečnosti předat Spojencům. A tak začíná závod o jeho záchranu. Přitom však zjistíte, že Rusové se těchto raket i tak zmocnili, chtějí je naplnit smrtícím nevovým plynem tabunem, vystřelit na Londýn a zamaskovat jako poslední útok Němců.

  • Efektní technologie"Kill Cam" umožňuje pozorovat, jak kulka vniká do těla nepřítele. Můžete sledovat, jak se trhá srdce, plíce, vybuchuje játra, rozbíjejí se kosti a zuby.
  • Sniper Elite V2 je velmi propracovanou odstřelovačské simulací. Pokročilá balistika počítá mimo jiné například s gravitací, větrem, rychlostí, průrazností kulky, nebo s pevností ruky. To zaručuje, že tento titul je nejrealističtější střeleckou simulací, jaká se dosud na herním trhu objevila.
  • Často se budete muset rozhodnout, zda vystřelíte na ideální cíl a nebezpečně se tím prozradíte, nebo budete ve svém poslání pokračovat obtížnějším způsobem.
  • Hra se často odehrává v přesných replikách lokalit tehdejšího Berlína a také vozy, zbraně (například Springfield M1903, Gewehr 43 či Mosin-Nagant 1891/30) a uniformy jsou vytvořeny tak, aby odpovídaly svým skutečným předlohám.
  • Je třeba sledovat nejmenší změnu prostředí a zaujmout co nejlepší pozici, pozorně si vyhlédnout oběť, vystřelit a pak zmizet dříve, než si Vás někdo všimne.



  • Recenze na Sniper Elite V2

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.