Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) - PS4Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) - PS3Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) - XBOX 360Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) - NSW
Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 275900
505EN dabing

Sniper Elite 3 (Ultimate Edition) [XBOX ONE]

Hra Sniper Elite 3, která se více soustředí na Vaše možnosti a rozsáhlé prostředí plné příležitostí pro různé herní styly, a která se odehrává v exotické, ale přesto smrtící zemi severní Afriky během 2. světové války, sleduje zvláštního amerického agenta Karla Fairburn, který se ocitá hluboko v nepřátelském území a musí využít své klíčové Střelecké umění, zatímco spojenci bojují s obávanými německými tanky Tiger v Západní poušti.

Nejsou to ale jen proslulé Afrika Korps, které dělají Karlu starosti. Brzy odhaluje německé plány vyvinout zázračnou zbraň tak mocnou, že by dokázala rozdrtit všechny spojenecká vojska a zvrátit průběh celé války.



  • V rozsáhlých prostředích si můžete zvolit způsob, jakým mise dokončíte, protože nabízejí mnoho nelineárních cest a rozsáhlejší vertikální faktor než kdykoli předtím, čímž Vám dávají možnost likvidovat nepřátele dle svého vlastního plánu.
  • Odstřelovač vždy potřebuje únikovou strategii. Prozkoumejte různorodé prostředí a odhalte příležitosti, které vyhovují vašemu stylu hry, jako jsou odstřelovačských hnízda, přepadové lokality, alternativní přístupy, maskování zvuku a nastražení pastí. Stanovte pořadí svých cílů, čímž maximalizujete svou výhodu a využívejte stíny a temnotu, abyste skryli před Afrika Korps, případně se můžete přemisťovat, aby nepřátelé neměli ani ponětí o Vaší pozici.
  • Severoafrické bojiště 2. světové války poskytují velkou různorodost, která se podstatně liší od všech ostatních dosavadních odstřelovačských her a umožňuje mnohem déle mířené výstřely. Hrajte mezi pohořími i na širokých pláních, v městech i vzdálených osadách.
  • Díky jasným indiciím pro boj a odhalení nepřítele a propracovanému systému AI, který klade důraz na jednotlivé úkoly v četách a na taktiku, jsou Afrika Korps chytřejší a představují větší výzvu, zatímco Vy můžete dělat významnější rozhodnutí. Afrika Korps, kteří jsou podporováni různými vozidly, jsou vojskem, se kterým musíte počítat ...
  • Získávejte zkušenosti a ostřelovačku hodnosti v režimech singleplayer i multiplayer. Díky nim si můžete odemknout více než 40 nových a jedinečných součástí pro úpravy a sestavit si tak dokonalou pušku, která nejlépe vyhovuje Vaší misi a hernímu stylu. Upravujte si jednotlivé výbavy a uložte si je pro boje v režimech singleplayer i multiplayer.
  • Vylepšený systém Kill-Cam u lidí nyní ukazuje mnohem více podrobností včetně lidského krevního oběhu a vrstev svalů.
  • Představuje se i nový systém Kill-Cam u vozidel. Vícestupňový destrukční model rozšířen i na mechanické vybavení jako obrněná vozidla a tanky Vám dává možnost vytvořit si vlastní způsob, jak zlikvidovat vozidlo předtím, než vystřelíte smrtící ránu. Vystřelte do tanku přes řidičovo hladítkem a uvidíte, jak posádka uvnitř umírá.
  • Sniper Elite 3, který navazuje na vyladěný multiplayer z předchozích dílů série , přináší něco i pro hráče, kteří rádi spolupracují isoupeří, například 5 kompetitivních režimů s podporou pro týmy či vlků-samotáře včetně Distance King a No Cross. Rozsáhlejší a otevřenější prostředí umožňuje větší svobodu pohybu a delší dostřel pro zkušenější odstřelovačů. Získávejte medaile a stuhy a staňte se dokonalým odstřelovat!
  • Návrat oblíbených režimů, ve kterých si můžete v spolupraci s kamarádem vybrat mise v režimu Overwatch a nové mise v režimu Survival. V režimu Overwatch se ujmete konkrétních úkolů střelmistra a agenta a musíte si zvolit společný herní styl jako tým, abyste ve své misi uspěli. V režimu Survival Vás čeká vytrvalostní výzva proti všemu, co proti Vám Afrika Korps může použít!
  • Díky rozsáhlejším možnostem pohybu a obratnosti se můžete rychle pohybovat prostředím a být tak vždy o krok před nepřítelem.
  • Z boje nyní získáváte lepší zpětnou vazbu, takže se můžete rozhodnout, jak se nejlépe vypořádat se soubojem na větší i menší vzdálenost. Vylepšený tichý souboj zblízka přináší dodatečný způsob, jak se zbavit nepřátel, aniž by si Vás kdokoli všiml.



    Ultimate Edition obsahuje navíc:

  • 3 stahovatelné bonusové singleplayer mise do hry.
  • 6 stahovatelných balíčků zbraní do hry (obsahují až 18 nových zbraní).
  • 6 stahovatelných bonusových multiplayerových map, režimy Shooting Range a Capture the Flag a zcela novou kooperativní misi Twilight Strike pro režim Overwatch.





  • Recenze na Sniper Elite 3 (Ultimate Edition)

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.