Snack World: The Dungeon Crawl Gold Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 079 Kč
Cena bez DPH: 892 Kč
 
 
Kód produktu: 405521
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 620 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 459 Kč

Snack World: The Dungeon Crawl Gold [NSW]


Staňte se heroickým dobrodruhem v tomto roguelike RPG, prohledejte kobky ve snaze najít vzácné poklady, na Vaší misi pomstít sa Sultánovi Vinegarovi, který zneuctil Váš kraj! Můžete i spojit síly v týmech až 4 hráče, abyste složili vytrvalých tyranů.
Propadněte se, objevíte se před bránami Tutti-Frutti. Nic si nepamatujete... ale aspoň máte skvělé nových přátel se kterými se můžete vydat na další dobrodružství!
  • Upravte si vlasy, oči, ústa, tělo, v podstatě všechno do avatara, který sedne Vašemu vkusu.
  • Vyzbrojte se s Jaras - zbraně, štíty, léčivé elixíry a posilňující voňavky s náhodnými parametrami, které se dokážou zmenšit, aby se lépe nosili. Měnte je dynamicky podle situace, podle toho proti jakému zloduchovi právě stojíte.
  • Snacks jsou švihnuté a podivná stvoření, které si můžete přivolat na pomoc v boji. Sbírejte a vyměňte Snacks a Jaras s kamarády z reálneho života.
  • Čím více dokážete na Vaší výpravě, tím více truhlic získáte. Každá z úloh má jiné podmínky na splnění s různými vzácnými předměty na získání!
  • Vzbuďte Sloe White, pomožte dívčí skupině Spicy Galz, zachraňte vegeta bulldoga anebo kroknesskou příšeru?! Buďte dobrákem v různých bočních úlohách.
  • Fantasy a technologickou zdatnost se spojí v tomto RPG, co bourá čtvrtou stěnu s moderním zvratem pro hráče každé generace.
  • Gold verze obsahuje hru a oba rozšiřující doplňky, taktéž jak všechen doteď vydaný obsah originální Japonské verze zadarmo!


Recenze na Snack World: The Dungeon Crawl Gold

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.