Smeg toustovač 50´s Retro Style, 2x2, černý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
4 999 Kč
Cena bez DPH: 4 131 Kč
 
 
Kód produktu: 446861
SMEG

Smeg toustovač 50´s Retro Style, 2x2, černý [A0054241-V02]

Smeg 50's Retro Style


Společník pro vaše pohodová rána. Nerezový toustovač krémové barvy, v hravém designu 50. let. 11 úrovní opékání, automatické vysunutí toustu, funkce rozmrazování, jednostranný opek a dopékání. Podsvícený chromovaný otočný knoflík pro nastavení stupňů opečení, vyhazovací páčka z nerezové oceli, jednoduše vysouvatelný zásobník na drobky z leštěného nerezu.


  • Křupavé topinky tak jak je máte rádi
    Tento černý topinkovač se 2 otvory na 2 plátky vám dává na výběr z 11 nastavitelných úrovní opékání (6 poloh), doplněných o mezistupeň, možnost opékat jen jednu stranu nebo jednoduše ohřát či rozmrazit plátek. S volitelným příslušenstvím - mřížkou a ohřívačem na pečení - můžete udělat ještě více!
    Samostředící mřížky v otvorech zajišťují rovnoměrné opékání plátků chleba všech velikostí a plátky se po zvoleném čase opékání automaticky vysunou. večeří, ať už potřebujete opéct malé nebo velké plátky, jen lehce opečené nebo zcela křupavé, dopřejte si tento nádherný designový kousek.



  • Design
    Small but with strong personality – sice malé, ale velmi osobité.
    Tak by se stručně daly charakterizovat malé domácí spotřebiče, jdoucí na retro vlně 50. let.
    Jejich kompaktní vzhled, promyšlený do posledního šroubu, upoutá na první pohled všechny ctitele kvalitního designu. Změní atmosféru každé místnosti, do které je umístíte, na hravě barevnou, plnou oblých linií, čistých, ale smyslných křivek a hřejivých vzpomínek. Tyto oblé kompaktní přístroje jsou určeny nejen pro všechny, kteří jako šéfkuchař kralují své kuchyni, ale i pro ty, co chtějí například jen občas použít opravdu krásná a přitom vysoce funkční zařízení s excelentním výkonem po všech stránkách. Jasné barvy a křivky vnesou kreativitu do vaší kuchyně.

    • Funkčnost
      K dispozici máte celokovové tělo s nerez doplňky, snadno vyjímatelný zásobník na drobky či protiskluzovou ochranu základny.

  • Slaďte si spotřebiče
    Chcete-li dosáhnout ještě lepšího vizuálního efektu a více stylu v kuchyni, slaďte topinkovač s rychlovarnou konvicí ze stejné kolekce. Čajníky, které navrhla milánská dvojice Raffaella Mangiarotti a Matteo Bazzicalupo, jsou hvězdami značky Smeg a zároveň ikonami designu díky své schopnosti okouzlit okolí svým charakterem. Mějte proto malé domácí spotřebiče ve stylu 50. let na očích a na dosah!
    Toustovače Smeg 50´s Retro Style 2x 2 jsou k dispozici v 10 barvách a 1 speciálním provedení: v pastelově růžové, modré, zelené a krémové, v bílé, černé a červené a dále v provedení chrom, růžově zlatá, zlatá a designu britské vlajky Union Jack .

Technická specifikace

Příkon: 950 W
Napětí: 220 - 240 V
Frekvence: 50/60 Hz
Šířka mřížek: 36 mm každá
Počet mřížek: 2
Barva: Matná černá
Materiál: Tělo - práškovaná nerez ocelZákladna - pochromovaný plast v úpravě leštěného chromuKnoflíky - podsvícené, pochromovanéVyhazovací páčka - nerez ocelZásobník na drobky - nerez ocel
Rozměry: 198 x 325 x 195 cm
Hmotnost: 2,4 kg
Délka napájecího kabelu: 1 m

Obsah balení:

  • Toustovač 50´s Retro Style
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Smeg toustovač 50´s Retro Style, 2x2, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.