Sly Cooper: Thieves in Time PS3

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 215813
PlayStationEN dabing

Sly Cooper: Thieves in Time [PS3]

Zakoupením hry Sly Cooper: Thieves in Time získáte i stahovatelnou kopii hry Sly Cooper: Thieves in Time pro PlayStation Vita zcela ZDARMA!



Sly Cooper: Thieves in Time je nejnovějším pokračováním série , v níž se Sly, potomek starého rodu mistrů zlodějů, a jeho přátelé Murray a Bentley vydávají na další ze svých dobrodružství. Celý příběh začíná v okamžiku, kdy z Thievius Raccoonus, cenné knihy rodiny Cooperovi, v níž jsou obsaženy všechny jejich zlodějské triky, začínají mizet stránky a Sly se spolu se svým gangem vydává na cestu časem do minulosti, aby zachránil své předky a obnovil tajemství svého rodu.

Na výběr máte několik různých postav, z nichž každá má svůj jedinečný herní styl i smysl pro humor. S nimi se pak můžete vrhnout do přezkoumávání sedmi úžasně okouzlujících světů plných nápaditých a podnětných úloh. Čeká na Vás velké putování historií a napříč celým světem, jedinečné výpravné dobrodružství Cooperová gangu nabité strhujícími hádankami a kradmo akcí.



  • Vydejte se na vzrušující a dosud největší Sly Cooper dobrodružství, které Vás vezme na cestu časem a výpravu vzrušujícími akčními misemi, interaktivními logickými prvky a epickými boss souboji.
  • Díky využití výpočetního výkony a technologie konzoly PlayStation 3 Vás hra Sly Cooper: Thieves in Time vtáhne do zářivých a hutných prostředí s reálnou fyzikou. Čeká Vás realistický zážitek z hraní.
  • Sly Cooper: Thieves na Times představuje vtipný, bohatý děj s kultovními postavami.
  • Hratelné postavy Sly Cooper a jeho partneři v oblasti trestné činnosti, Murray a Bentley, jsou obklopeny řadou dalších hratelných postav, které mají své vlastní jedinečné herní styly a pohyby.
  • Široká paleta sběratelských kostýmů odomykajúcich speciální schopnosti Vám dává více možností pro útočné a obranné manévry.
  • Hra Sly Cooper: Thieves in Time podporuje plné, živé stereoskopické 3D zobrazení.

  • Recenze na Sly Cooper: Thieves in Time

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.