Skull and Bones Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Skull and Bones - Xbox Series X|S
1 749 Kč
1 109 Kč
Cena bez DPH: 917 Kč
 
Kód produktu: 448541
UbisoftEN dabing

Skull and Bones [PS5]

K hraní se vyžaduje účet PlayStation a předplatné PlayStation Plus (prodáváno samostatně). Vyžadováno neustálé připojení k internetu a účet Ubisoft.

Bonus k předobjednávce:

  • Předobjednávkový bonus obsahuje balíček Highness of the High Sea Pack, který zahrnuje úbor Notoriety Garb a ohňostroj Coronation Firework.

Na konci 17. století příběhy o legendární loupeži lákaly mladé vyděděnce z celého světa. Během pátrání po nevýslovném bohatství vyráželi obyčejní muži a ženy daleko od domova. Byli vyzbrojeni jen pudem sebezáchovy a riskovali všechno jen kvůli šanci získat nesčetné bohatství.
Vstupte do nebezpečného ráje hry Skull and Bones, inspirované Indickým oceánem během zlaté éry pirátství, když budete bojovat proti přesile a stanete se z vyděděnce nechválně známým pirátem. Postavte si celou řadu jedinečných lodí, abyste dokázali přežít, zbohatnout a vládnout v obrovském světě, který každou sezónu přináší nové výzvy a funkce.

Klíčové vlastnosti

Vaše loď, váš herní styl
      • Postavte si a používejte až 12 různých lodí s různou rychlostí, výdrží a kapacitou. Vrhněte se do frontálního útoku, nebo se přesně zaměřte na slabá místa nepřítele. Každá loď má jedinečné perky, které vám umožní přizpůsobit ji pro vaše účely a dále ji upravovat podle svého herního stylu.
Brutální námořní souboje
      • Zapojte se do strhujících námořních bitev, kdy budete riskovat vše kvůli té největší odměně. Používejte celou řadu silných zbraní, jako jsou děla, minomety, balisty, torpéda a další, poražte ostatní lodě a dobýjejte pevnosti. Pomocí kapitánských nástrojů, jako je dalekohled, hledejte nové příležitosti jako obchodní cesty či bohaté kupecké lodě a odhalte slabiny nepřátel.
Peklo v ráji
      • Od vyprahlých pouští na africkém pobřeží po bujné tropické ostrovy Východních indických ostrovů - svět hry Skull and Bones je pokladnicí, kterou musíte prozkoumat. Naučte se využívat vítr ve svůj prospěch pomocí úpravy plachet kvůli zvýšení rychlosti, zatímco se budete snažit přežít v nepředvídatelných vodách, v nebezpečných vlnách a ve smrtící divočině.
Pověst je síla
      • Zvyšujte svou nechválnou slávu a vylepšujte si vybavení. Když budete plnit celou řadu objednávek od dodavatelů, místních frakcí a zločineckých vládců světa, získáte přístup k více zdrojům a příležitostem na své cestě za titulem slavného piráta.
Váš svět, vaše pravidla
      • Plavte se po Indickém oceánu na vlastní pěst, nebo se spojte až se dvěma přáteli či hráči, které potkáte na moři. Pokud budete chtít další výzvu, můžete zapnout PVP a prověřit své schopnosti proti ostatním hráčům.

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Skull and Bones

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.