SilentiumPC Fera 3 EVO ARGB

Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 443491

SilentiumPC Fera 3 EVO ARGB [SPC281]

Poznejte SilentiumPC Fera 5

Fera 3 Evo ARGB je nová verze této mimořádně oblíbené sady pro chlazení CPU, obohacená o adresovatelné RGB (ARGB) podsvícení ventilátoru a vrchní desku s unikátním vzorem. To je nepochybně velká výhoda pro ty, kdo hledají výjimečný a individuální vzhled svého počítače bez kompromisů ve vysokém chladicím výkonu. O to se zase stará osvědčená konstrukce se 4 tepelnými trubicemi v přímém kontaktu s procesorem, jakož i nový 120 mm PWM ventilátor Pulsar HP ARGB s průsvitným rámem. Nová sada chlazení je plně kompatibilní se všemi populárními CPU paticemi, včetně: AMD AM4, AMD AM3 (+), Intel LGA 1200, Intel LGA 115x, LGA 2011, LGA 2066. 

Klíčové vlastnosti

  • ARGB osvětlení
    Adresní LED osvětlení Fera 3 Evo ARGB – vrchní deska a ventilátor – umožňuje plně individuální nastavení efektů, barev a stylu pro dokonalý vizuální zážitek. Každou LED diodu ventilátoru a vrchní desky můžete vyladit individuálně, což spolu se spoustou dostupných efektů (včetně statické jedné barvy, postupné změny barvy a velkolepého blesku nebo duhy) a více než 16 miliony barev vytváří téměř nekonečné možnosti.
  • Vrchní deska podsvícená ARGB
    Pokročilé LED ARGB osvětlení vám umožňuje libovolně doladit jeho barvu (barvy) a styl přesně podle vašich představ. Ovládat lze nejen vizuální stránku ventilátoru, ale také unikátní vrchní desku, ve které je zabudována sada ARGB LED.
  • Kompaktní chladící systém
    SilentiumPC Fera 3 EVO ARGB zabírá málo místa v šasi, což umožňuje použití tohoto chladicího systému i v malých a úzkých počítačových skříních. Díky kompaktním rozměrům chladiče mohou mít moduly RAM libovolnou výšku.
  • Nano-Reset ARGB ovladač
    Přiložený manuální ovladač Nano Reset ARGB vám umožní využívat všechny vizuální kvality chladiče ARGB (2+1 pinový konektor) i v případě, že nemáte kompatibilní základní desku nebo šasi vybavené ovladačem. Adresovatelné LED osvětlení (ARGB) vám umožňuje spravovat každou LED nezávisle na ostatních. Ovladač má několik desítek předdefinovaných provozních režimů a uživatel si může vybrat jeden z mnoha efektů, jakož i téměř libovolnou z více než 16 milionů barev v různých kombinacích: od třpytivé duhy, přes statické jednobarevné, pomalé režimy postupné změny barev. nebo klidné dýchání, až po velkolepý stroboskop.
  • Tepelné trubice v přímém kontaktu s CPU
    Čtyři tepelné trubice, které jsou v přímém kontaktu s procesorem, plynule přenášejí přijatou tepelnou energii na další odvod přes hliníkový chladič s několika desítkami žeber. Proces je rychlý a efektivní proti teplotním špičkám způsobeným funkcí „turbo boost“ mnoha moderních procesorů.
  • Jednoduchá a pohodlná instalace
    Osvědčený vícezásuvkový montážní mechanismus umožňuje bezpečný a intuitivní proces instalace na Intel i AMD. Přiložená uživatelská příručka krok za krokem a videonávody na Youtube umožňují každému uživateli bezpečně namontovat chladič na procesor. Kromě toho pro základní desky AM4 existuje alternativní metoda montáže, která využívá původní zadní desku připevněnou k základní desce.
  • Teplovodivá pasta Pactum PT-2
    Chladič je dodáván s vylepšenou tepelnou směsí Pactum PT-2 (5,0 W/MK), která je součástí balení pro vyšší výkon oproti obecným tepelným mazivům.



Technická specifikace
Parametry
Typ produktu: vzduchové chlazení cpu
Velikost [mm]: 146 × 123 × 78
Velikost krabice [mm]: 182 × 145 × 113
Čistá hmotnost [g]: 630
Hrubá hmotnost [g]: 950
Tdp [w]: 180
Heatpipe [ks]: 4
Včetně ventilátorů [ks]: 1
Velikost ventilátoru [mm]: 120
Rychlost ventilátoru [ot./min]: 250 ÷ 1600 ± 10 %
Fan mtbf: 50 000
Konektor ventilátoru: 4 pin pwm + 3 pin argb
Ložisko ventilátoru: hydraulické (hbs)
Záruka [m]: 24
Tepelná sloučenina: pakt pt-2
Typ montáže: přes mobo
Kompatibilita s tekutým kovem: ne

Recenze na SilentiumPC Fera 3 EVO ARGB

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.