Sigma iD.GO, fialové

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 421648
Sigma

Sigma iD.GO, fialové [24510]

Připrav se a jdi!

Pokud hledáte cenově dostupné a snadno použitelné sportovní hodinky s funkcí měření srdečního tepu, je iD.GO pro Vás tou správnou volbou. Pulsmetr iD.GO Vám během všech Vašich aktivit poskytne přesné informace o Vaší srdeční frekvenci. Jen se 3-mi funkcemi as jedním velkým tlačítkem je pulsmetr iD.GO velmi jednoduše ovladatelný. Všechny hodnoty jsou zobrazovány najednou na displeji velkými, snadno čitelnými číslicemi. S elegantním designem se iD.GO přizpůsobí každému zápěstí.

  • Strážce tepové frekvence
    Je dokonalým nástrojem pro ty, kteří chtějí nebo potřebují sledovat tepovou frekvenci během nejen sportovních aktivit. Velice jednoduché až intuitivní ovládání nabízí přesný údaj o tepové frekvenci.
  • Elegantní design, velký displej
    Model iD.GO má elegantní a nadčasový design. Displej je velký a snadno čitelný.
  • Jednoduchost zobrazení
    Není pulsmetr iD.GO v režimu tréninku, zobrazují se na displeji hodiny. Po aktivaci tlačítkem se pod hodinami zobrazí funkce stopek. Jakmile je připojen hrudní pás, namísto informace o čase se zobrazí informace o aktuální tepové frekvenci.
  • Univerzální design
    Jednoduchý sportovní design činí iD.GO Vaším společníkem nejen během cvičení, ale i každodenního života. Design náramku umožňuje přizpůsobení velikosti jakémukoli zápěstí. Náramek je vyroben z vysoce kvalitního materiálu TPU.
  • Voděodolnost
    Zařízení iD.GO je vodotěsné a testované podle standardu IPX7. To znamená, že je chráněno při ponoření do hloubky vody asi 1 metr po dobu asi 30 minut. Tlačítko se však nesmí pod vodou používat.
  • Jednoduchá výměna baterie
    Průměrná životnost baterie iD.GO je přibližně 2 roky. Pokud je nutná výměna baterie, můžete to udělat sami pomocí malého šroubováku.
  • Jedno tlačítko ovládá více funkcí
    Zařízení iD.GO je ovládáno pouze jedním tlačítkem, které reaguje jinak na krátký nebo dlouhý stisk.
Tréninkové funkce
Hodiny: ano
Stopky: na jednu desetinu sekundy
Tepová frekvence: ano
Ostatní funkce
EKG přesnost: ano
Analogový přenos tepové frekvence: ano
Velké tlačítko: ano
Voděodolnost: IPX7

Obsah prodejního balení:

  • Pulsmetr iD.GO
  • Hrudní snímač

Recenze na Sigma iD.GO, fialové

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.