Sid Meier's Civilization 6 PS4

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 402222
2KEN dabing

Sid Meier's Civilization 6 [PS4]

Hra Sid Meier 's Civilization 6 bude poprvé v prodeji na herní konzole PlayStation 4 a Xbox One!

Pro konzole PlayStation 4 a Xbox One přicházejí 4 dodatečné obsahové balíčky, kterými jsou:

  • Poland Civilization a Scenario Pack
  • Vikings Scenario Pack
  • Australia Civilization a Scenario Pack
  • Persia a Macedon Civilization & Scenario Pack

    Verze pro PlayStation 4 navíc v rámci speciální nabídky přinese následující dodatečný obsah:
  • Nubia Civilization a Scenario Pack
  • Khmer a Indonesia Civilization & Scenario Pack

    Originální byla série vyrobena legendárním designérem Sidem Meier, Civilizationje tahově založena strategie, v níž se pokusíte vybudovat impérium, které odolá testu času. Staňte se panovníkem světa založením a vedením civilizace, která začne svou pouť v době kamenné a výzkumem se dostane až do informačního věku. Veďte války, jednejte diplomaticky, dělejte kulturní pokroky a postavte se tváří v tvář největším historickým leaderem, při pokusu o vybudování největší světové civilizace.

    Hra Sid Meier 's Civilization 6nabízí nové způsoby zapojení ve světě. Města se fyzicky zvětšují na mapě, aktivní výzkum v technologii a kultuře nabízí nový potenciál, a soupeřící lídři budou provádět vlastní agendu, která je založena na jejich historických rysech, při tom jak budete soupeřit v pěti způsobech dosažení vítězství.

  • rozsáhlé impéria
    Obdivujte divy vašich impérií při tom jak se budou rozpínat napříč mapou, jako nikdy předtím. Budovy ve městech už nebudou pouze na původním políčku města, nebo budou rozdělovat do čtvrtí, byl vytvořen systém 12 různých druhů barevně odlišených čtvrtí, z nichž bude 5 nebo 6 dostupných od začátku hry. Čtvrtě budou existovat na separátním políčku v území vašeho města a v každé z nich budete moci budovat pouze určité druhy budov. Ve vědecké čtvrti, která bude nazvaná "campus", bude možné stavět pouze vědecké budovy jako knihovna, univerzita a laboratoř. A vaše město bude odrazu specializované na výzkum.

    Samozřejmě, počet čtvrtí, které mohou být v jednom městě vybudovány je omezen populací, co Vás donutí si vybrat v čem se dané město na úvod hry bude specializovat a také získáte dobrý důvod expandovat co nejdříve. Tyto volby budou navíc silně ovlivňovat na jakých druzích polí budete s vaším městem začínat. Pokud postavíte čtvrt "campus" blízko hor, nebo džungle získáte bonus k vědě, ale také tyto čtvrtě zaberou políčka a budete muset začít myslet na stravu pro vašich obyvatel. Musíte se ujistit, že budete stále schopni vybudovat farmy a doly, divy světa budou dokonce zvlášť zabírat celé pole.

    Rovněž budete mít možnost vybudovat vojenskou čtvrt, kde budou sídlit vojenské budovy, zároveň budete mít možnost opevnit ji zdmi a získat střelecké útoky, čímž se zdvojnásobí obrana vašeho města.

  • aktivní výzkum
    Další novinkou budou změny ve výzkumu technologií. V minulosti jste měli možnost vyzkoumat námořnictvo stejně rychle jako ostrovní města. Ve hře Sid Meier 's Civilization 6bude rozvoj technologií vázán na vaše prostředí a na akce, které v něm podnikáte.

    Každá technologie bude mít aktivitu, která bude k ní vázána a bude zlepšovat rychlost jejího výzkumu. Například výzkum zednictví bude urychlen tím, že stavitelská jednotka začne vytvářet kamenolom. Národ, který nemá přístup ke kameni bude muset udělat takový výzkum zdlouhavě. Na druhé straně přímořské národy budou chtít budovat lodě a přístavy, což jim v budoucnu přidá mnoho bonusů v námořních technologiích. Souboje s barbary v úvodu hry zvýší rychlost výzkumu vojenských technologií, a tak dále.

  • dynamická diplomacie
    Systém diplomacie byl také kompletně předělán. Ve hře Civilization 5měli civilizace různé výhody, ale při hře proti AI oponentům jste měli pocit, že mnohé národy jsou stejné.

    Všichni lídři byli předělávce podle historie jejich národů. Budou lídři, kteří jsou posedlí stavbou divů světa a bude možné, že prohlásí válku národům, které postaví více divů světa. Další příklad je spojen s navrátivšími městskými státy, budou lídři, kteří se budou snažit docílit přátelství s co nejvyšším počtem městských států a budou takoví, kteří je budou chtít co nejvíce dobít. Takové národy určité nebudou přátelsky vycházet.

    Aby to nebylo jen takto jednoduché, každý AI lídr dostane na úvod hry další, tajnou a náhodnou agendu.

    Tomuto bude napomáhat i zcela změněný systém diplomacie. Na rozdíl od předchozí verze bude systém diplomacie plný různých, důležitých informací, které Vám budou pomáhat při směnném obchodě, expanzi, vojenské situací a mnohem více.

    V neposlední řadě bude přidán nový způsob vítězství!

  • kombinované vojska
    Hra Sid Meier 's Civilization 6bude pokračovat v omezeních několika vojenských jednotek na jednom poli. Bude přidán systém jednotek podpory, díky kterému se jednotky jako obléhací věž, beranidlo, protitankové a protiletecké jednotky budou moci přidat na pole k obyčejné, vojenské jednotce.

    Také přichází dlouho vyžadována vymoženost propojení dvou jednotek (civilní a vojenské), které se budou moci společně pohybovat. Toto bude výhodné při eskortováni vašich dělníků, osadníky nebo misionářů.

    Finální, pro maximalizaci nárůstu jednotek v konečných fázích hry byly vytvořeny sbory a armády, kde se budou moci dvě nebo tři jednotky stejného druhu (například střelec) spojit na silnější verzi stejné jednotky. Sbor střelců bude o zhruba 40 % silnější než jednotlivec, což bude znamenat, že jednotlivá jednotka bude slabší než dvě, ale společně budou více odolné a silnější u jednotlivých útocích. Možnost vytvoření sborů získáte v napoleonské éře a později získáte schopnost přidat do skupiny třetí jednotku, čímž vytvoříte armádu. Všechny tyto vymoženosti přinášejí nové taktické možnosti a snižují přeplnění mapy.

  • vylepšený multiplayer
    Kromě tradičních multiplayer módů budete mít možnost spolupráce a soupeření s vašimi přáteli v široké škále situací, které byly navrženy pro snadné splnění při jednom posezení.





    Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!



  • Recenze na Sid Meier's Civilization 6

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.