Shantae Risky’s Revenge (Director’s Cut) PS5

Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
 
Kód produktu: 451936
LimitedEN dabing

Shantae Risky’s Revenge (Director’s Cut) [PS5]

O hře

Shantae: Risky's Revenge – Director's Cut přináší bičování vlasů a břišní tanec do vašeho počítače! Zahrajte si tuto akční adventuru nyní se zcela novými funkcemi!

Tato zcela nová verze kombinuje veškerý obsah z předchozích vydání – a přidává ještě víc! Mistrovské dílo založené na pixelech zůstává nedotčeno, nově rozšířeno o HD portrétní umělecká díla a další výzvu. Balíček doplňují nové ilustrace, Steam Trading Cards, Achievements, emotikony, podpora ovladačů, plně konfigurovatelné ovládací prvky a odemykatelný magický režim s alternativním kostýmem. Tento Director's Cut také představuje propracovaný Warp systém, ideální pro rychlostní běžce i vracející se hráče!


Klíčové vlastnosti

Shantae: Risky's Revenge – Director's Cut je sud prášku s vysokým oktanovým číslem, ke šlehání vlasů a natřásající boky. Obsahuje tisíce snímků animací, obrovských bossů s více skřety a quest tak velký, že praská ve švech. Proveďte „polovičního džina“ Shantae přes strašidelné pustiny, hořící pouště, kouzelné lesy, kapající jeskyně a smrtící labyrinty. Objevte magické útoky, uvařte zombie kávu, zachraňte zlatá miminka a osvojte si umění břišního tance, abyste proměnili Shantae na silnější stvoření. Využijte své schopnosti, abyste překazili riskantní kroky pirátské dámy a zachraňte Sequin Land před jistou záhubou! Se svými nakažlivými postavami, koketním humorem a lahodně výstřední akcí nabízí Shantae: Risky's Revenge skutečnou akci, kterou určitě zvládnete!

Trailer


Recenze na Shantae Risky’s Revenge (Director’s Cut)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.