Session: Skate Sim Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Session: Skate Sim - PC DVDSession: Skate Sim - PS4Session: Skate Sim - Xbox Series X|SSession: Skate Sim - NSW
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 448689
NACONEN dabing

Session: Skate Sim [PS5]

Od skejterů pro skejtery. Čeká vás realistický zážitek z jízdy. Díky dual stick controls budete controls budete věrně ovládat pohyby svých nohou na desce. Vyzkoušejte si reálná ikonická skáčka, upravte si svého skáka i vybavení produkty špičkových značek.

O hře

Autentická hratelnost
  • Díky dual stick controls každá páčka ovládá jednu z vašich nohou. Stejně jako na skutečném skateboardu se budete muset naučit, jak správně přenášet váhu. Fyziku jsme vyvíjeli se zaměřením na realitu, plynulost a vtažení do hry. Stejně jako ve skutečnosti i ve hře je pro začínajícího skákaka prvních pár hodin dosnáročných, ale jakmile zvládnete techniku, ureíte vás nadchne první dobře provedený kickflip! Session: Skate Sim přinášíš také celou řadu možností pro úpravu, takže si můžete celý zážitek přizpůsobit na míru. Komplexní tutoriál vás provede vším, co do začátku potřebujete. Na výběr máte ze čtyř úrovní obtížnosti!
Devadesátá léta a ská¸ácká kultura
  • Hra Session: Skate Sim se inspirovala zlatým věkem skejáků, tedy devadesátými lety. Umožouje vám proto zažít skuteenou skátskou kulturu. Žádné skórování, jen vy, vaše místo a vaše představivost! Nepotřebujete žádné rozhodčí, kteří by vám říkali, zda se vaše noseslidy, nebo varial heelflipy na toto místo hodí. A protože jsou některé lokality ikonické, vývojáři je pár přidali i do hry. Právě zde můžete popustit uzdu své kreativitě naplno. Čekají na vás místa jako Black Hubbas (New York City), Brooklyn Banks (New York City), FDR Park (Philadelphia) a mnoho dalších.
"Pokud to není natočeno, tak se to nestalo"
  • Jezdi na skejtu a předvést nejlepší triky na jednom místě je fajn, ale pokud to nikdo nenatáčí, tak se to nestalo... Ve hře Session: Skate Sim můžete natáčet na devadesátkové kamery s filtrem, nebo objektivem typu rybí oko. Ve střižně pak můžete vytvářet klipy a sdílet je s ostatními. Hra¦ se můžete s celou řadou různých nastavení, například šířkou zorného pole, denní dobou, filtry a různými uchycenými kamerami (stativ, obíhání a podobně). Session: Skate Sim vám umožouje být skákem a filmařem zároveo. Předveďte své triky, přepněte se do filmového režimu, vychutnejte si akci z různých úhlů pohledu kameramana a sestříhejte ty nejlepší klipy.
Úpravy
  • Předveite svůj styl díky širokým možnostem úprav jezdce i jeho skateboardu. Za plnění výzev získáváte peníze, které pak můžete utratit ve skáckých obchodech. Ve hře můžete získat skoro 200 různých produktů (mikiny, boty, čepice, trička, kalhoty a podobně) od nejlepších značek, například Fallen, Zero, GrindKing, Thankyou, HIJINX Net, Antilanta, Roger Skate CO, No-Comply nebo iDabble. Svůj skateboard si můžete upravit pomocí více než 250 součástek. Nakupovat můžete kolečka, vosy a řadu dalších dílů od slavných značek jako No-Comply, GrindKing nebo Thankyou. Kromě vzhledu mají součástky (kolečka, vosy, podložky...) dopad i na jízdní vlastnosti váško skejtu. Najděte si díly, které vyhovují vaší jeze a rozjeďte to na ikonických místech!

Trailer


Recenze na Session: Skate Sim

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.