Senzor AirThings House Kit

Cena s DPH
6 969 Kč
Cena bez DPH: 5 760 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 432233
AirThings

Senzor AirThings House Kit [AT0006 / 420]

Souprava AirThings House Kit vám zajistí bezpečnou domácnost. V balení se nachází detektor radonu Wave, malý detektor s indikátorem vzniku plísní Wave mini a hub, který vám zařízení v rámci Airthings domácnosti propojí a umožní snadno spravovat a ovládat z jednoho místa. Všechna zařízení pracují bezdrátově. Senzory využívají pro připojení Bluetooth či Airthings SmartLink, hub je potřeba připojit k síti pomocí ethernetového kabelu. Údaje o měřených hodnotách budete mít k dispozici, ať už jste kdekoli, abyste je mohli vždy snadno zkontrolovat.

Klíčové vlastnosti Senzor AirThings House Kit:

  • Bohatá sada bezpečnostních senzorů
  • Detektor radonu, vzniku plísní a hub v balení
  • Jednoduché ovládání prostřednictvím aplikace
  • Bezdrátové připojení senzorů, ethernet připojení hubu
  • Zasílání upozornění při riziku nebezpečí

Proč koupit Senzor AirThings House Kit?

  • Detektor radonu
    S multifunkčním senzorem AirThings Wave 2nd GEN si zachováte povědomí o aktuálních podmínkách v domě. Přístroj dokáže měřit úroveň radonu, teplotu a vlhkost vzduchu. Naměřené hodnoty si můžete ihned zobrazit v aplikaci, abyste doma odpočívali s klidným vědomím, že vám nehrozí žádné nebezpečí. Senzor funguje bezdrátově, stačí jej připojit přes Bluetooth nebo Airthings SmartLink a získat k němu přístup přes aplikaci nebo online řídící panel. Pohánějí ho dvě AA baterie, které mu zajistí až 1,5 roku provozu bez nutnosti výměny.
  • Indikátor vzniku plísní
    Kompaktní a lehký senzor AirThings Wave mini na první pohled zaujme malými rozměry. Nenechte se však mýlit, přesto se stane velmi užitečným pomocníkem v každé domácnosti. Dokáže měřit výskyt chemikálií v ovzduší, ale také teplotu a vlhkost. Nechybí mu ani speciální měřič plísní a indikátor, který vás na vznik a šíření plísně upozorní. Tři baterie typu AAA zajistí senzoru až tři roky bezdrátového provozu. Přístroj můžete upevnit na zeď či na strop, aby vám nepřekážel a nekazil dojem z místnosti. Pro snadné nastavení a následnou správu lze využít aplikaci v telefonu i webový software.
  • Hub
    K chytrým senzorům získáte přístup na dálku, ať už se nacházíte kdekoli. Propojte je s hubem, který pomocí ethernetu připojíte k domácí síti. Hub vám zajistí pohodlnou správu a dohled nad senzory i stavem ovzduší ve vaší domácnosti. Hub podporuje ovládání pomocí hlasových asistentů. Můžete si nastavit ukládání dat online na cloud. O správném chodu vás bude informovat světelný indikátor.

Technická specifikace

Typ zařízení: Senzor
Funkce: Senzor

Recenze na Senzor AirThings House Kit

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.