Sea of Solitude: The Director's Cut Nintendo SWITCH

Cena s DPH
669 Kč
Cena bez DPH: 553 Kč
 
Kód produktu: 417864
QuanticEN dabing

Sea of Solitude: The Director's Cut [NSW]


Kay zná příšery. Příšery, které také znáš. Osamělost, deprese a opuštění mají podobu strašidelných bestií a fantastických tvorů v oceňované hře Sea of Solitude, akční/dobrodružné hře pro Nintendo Switch, která se nyní vrací jako Director's Cut.


Dobrodružství v krásném a znepokojujícím světě, kde nic není takové, jak se zdá. Sea of Solitude: The Director's Cut vás provede hluboce dojemným scénářem Cornelie Geppertové a provede vás utopeným městem, kde bylo světlo ponořeno do tmy, a metaforické tvory vyvolávají bolestivé emoce, kterým musí Kay čelit a překonat je.


Putujte s Kay lodí nebo pěšky, procházejte drsnou krajinou, lušte hádanky a konfrontujte se s příšerami, abyste jí pomohli najít její vnitřní klid a moře samoty. Zažijte neustále se rozvíjející svět vykreslený do svěžích vizuálů a podpořený hypnotizujícím skóre. Vyneste na povrch vnitřní sílu, která leží v nás všech.


  • Nádherný a znepokojující vesmír - zasazený do fantastického utopeného světa, prozkoumejte jedinečná a neustále se měnící prostředí plaváním, běháním a navigací, setkáváním s příšerami a překonáváním náročných překážek.
  • Emocionální dobrodružství - Sea of Solitude: The Director's Cut vás provede krásným a srdceryvným akčním dobrodružstvím s Kay, dívkou tak beznadějnou, že se změnila na monstrum. Proveďte ji bouří směrem ke klidu, když čelí neúnavným zvířatům, která sama vyrábí a která ji chtějí vidět převrhnout a utopit se, dokud nedokáže přivolat vnitřní sílu, aby jim mohla čelit.
  • Pouze pro Nintendo Switch - Díky exkluzivním funkcím pro Nintendo Switch se ponoříte do světa Sea of Solitude: The Director's Cut s přizpůsobitelným režimem fotografie, integrací gyroskopu a dalšími funkcemi, které realistickou vizi režiséra oživí jako nikdy předtím.
  • Aktualizováno z verze 2019 -The Director's Cut obsahuje přepsaný scénář, nové obsazení hlasových herců a rozšířené střihové scény a animace, které nejúplnějším způsobem zprostředkují herní zážitek.


Recenze na Sea of Solitude: The Director's Cut

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.