Scribblenauts Unlimited [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 418340
WarnerEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Scribblenauts Unlimited [Steam] [PC digital]


Scribblenauts Unlimited je puzzle hra s velmi osobitou akční složkou, kde pomocí magického poznámkového bloku vytváříte objekty, se kterými plníte úkoly, které jsou před vás postaveny. Objekty se po vytvoření objeví v "knihovně objektů" a můžete je znovu vytvořit pomocí jejich jména, případně je ještě upravit pro jejich další použití v budoucnosti.

Objevte obrovský otevřený svět s novými ručně kreslenými scenériemi a objekty, ve kterém máte za úkol pomoci hrdinovi Maxwellovi vyřešit robustní logické rébusy prostřednictvím objektů, které si sami představíte a nastíníte ve hře.

V nové verzi Scribblenauts se také můžete vrátit k příběhu Maxwella a jeho magického poznámkového bloku a zjistit tajemství, která v příběhu dosud nebyla řečena. Prozkoumejte magický svět, kde Vaší jedinou pomůckou je Vaše představivost!


 

  • Zcela nový nevázaný svět - prozkoumejte otevřený svět s nekonečnem hodin zábavy, kde můžete každý level použít jako své hřiště.
  • Knihovna objektů - uložte si vytvořené objekty a vlastní kreace v Maxwellově magickém batohu pro rychlý a snadný přístup v budoucnosti.
  • Tabule rad - V každém levelu máte možnost nahlédnout na tabuli s tipy, které Vám mohou pomoci při plnění úkolů. Také nabízí novou funkci „Starite Vision“, která pomáhá najít blízké Starity a Staritové úlomky.
  • Street Pass - využívejte Nintendo 3DS Street Pass funkci, díky které můžete vidět kreativní řešení ostatních hráčů, které potkáte.
  • Unikátní a přizpůsobitelné 3D efekty - Využijte 3D potenciál konzole Nintendo 3DS a přizpůsobte si 3D schopnosti tak, jak Vám budou přesně vyhovovat.

    Jedná se o digitální verzi hry Scribblenauts Unlimited, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

 


Recenze na Scribblenauts Unlimited [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.