SBS Tripod stativ se selfie světlem

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 431512
SBS

SBS Tripod stativ se selfie světlem [TESELFIERINGMINI]

Tripod stativ s LED světlem společnosti SBS pro neomezené vytváření selfie fotografií nebo živé streamování.

Proč koupit SBS Tripod stativ se selfie světlem?

  • Vytvářejte fotografie a videa se skvělou expozicí
    Stativ Selfie Tripod se světlem je navržen tak, aby za každých podmínek usnadnil a vylepšil vaše selfie fotografie, videa a živé streamování. Díky tomu budou fotografie nebo videa správně osvětleny iv uzavřených prostorách s malým osvětlením nebo v noci venku. Připojením chytrého telefonu se systémem Android nebo Apple ke stativu budete mít větší stabilitu než na jakémkoli rovném povrchu a vyhnete se tak roztřeseným snímkům nebo záběrům mimo střed.
  • Nastavitelná intenzita světla
    Malý integrovaný reflektor můžete umístit kamkoli chcete. Tlačítko umožňuje nastavit intenzitu světla na tři různé úrovně. Otočné klipy a bodové světlo nabízí optimální pohodlí.
  • Kompaktní velikost a skvělá funkčnost
    Selfie stativ se světlem se snadno vejde do kabelky nebo batohu. Díky své kompaktní velikosti je ideální pro cesty. Jednoduchý design výrazně usnadňuje tvorbu selfie fotografií nebo videohovorů. V balení naleznete pohodlné bezdrátové dálkové ovládání s dosahem až 10 metrů. Díky tomu můžete fotografovat nebo spouštět videa bez obav z toho, že se budete muset dotknout svého smartphonu.
Technická specifikace
Kompatibilita: Univerzál
Určení: mobil

Recenze na SBS Tripod stativ se selfie světlem

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.