SanDisk Ultra Secure Digital SDHC UHS-I 32 GB | Class 10, rychlost 100MB/s (SDSDUNR-032G-GN3IN)

prodloužená záruka na tento produkt je 40 měsíců
40
Cena s DPH
299 Kč
Cena bez DPH: 247 Kč
 
Kód produktu: 414182
SanDisk

SanDisk Ultra Secure Digital SDHC UHS-I 32 GB | Class 10, rychlost 100MB/s (SDSDUNR-032G-GN3IN) [SDSDUNR-032G-GN3IN]

Moderní a rychlá paměťová karta formátu Secure Digital High Capacity, která vyniká nízkou spotřebou a dosahuje vysokých přenosových rychlostí s minimální garantovanou rychlostí přenosu dat 100 MB/s. Kartu lze použít do přístrojů podporujících karty typu SDXC jako jsou například digitální fotoaparáty, PDA zařízení, tablety, video kamery apod. Kapacita paměti poskytuje uživateli nadstandardní prostor pro uložení velkého množství fotografií, videa, hudby a dalších souborů.

Proč koupit SanDisk Ultra Secure Digital?

  • Extrémní rychlost přenosu dat
    Ukládejte spoustu fotografií a videí ve formátu Full HD a rychle je přeneste do počítače pomocí paměťových karet SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I. Tyto paměťové karty nabízejí rychlost čtení až 80 MB/s a jsou dvakrát rychlejší než obyčejné karty SDHC.
  • Připravena uložit FullHD video
    Paměťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I mají klasifikaci rychlosti třídy 10 pro nahrávání videí ve formátu Full HD (1080p). Vychutnejte si hladký výkon při nahrávání videa, ať už jste nahrávat rodinná setkání, sportovní události nebo školní hru.
  • Vysoká kapacita
    Paměťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I se dodávají s paměťovou kapacitou až 32 GB, což vám umožní pořídit spoustu fotografií a videí dříve, než budete muset změnit kartu nebo přenést soubory do počítače.
  • Odolné provedení
    Paměťové karty SanDisk Ultra SDXC a SDHC UHS-I jsou odolné vůči nárazům, odolné vůči teplotám, nepromokavé, odolné vůči rentgenu, takže si můžete vychutnat své dobrodružství bez obav o trvanlivost paměťové karty.

Technická specifikace

Typ paměťové karty: Secure Digital High Capacity - SDHC
Třída: Class 10
Kapacita: 32GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: 100 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Záruka: 40 let

Obsah prodejního balení:

  • SanDisk Ultra Secure Digital SDHC 32GB


Recenze na SanDisk Ultra Secure Digital SDHC UHS-I 32 GB | Class 10, rychlost 100MB/s (SDSDUNR-032G-GN3IN)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.