SanDisk Micro SDHC Extreme PRO 32GB + SD adaptér, UHS-I U3, Class 10-rychlost 100/90 MB/s (SDSQXCG-032G-GN6MA)

prodloužená záruka na tento produkt je 30 měsíců
30
Cena s DPH
449 Kč
Cena bez DPH: 371 Kč
 
Kód produktu: 381136
SanDisk

SanDisk Micro SDHC Extreme PRO 32GB + SD adaptér, UHS-I U3, Class 10-rychlost 100/90 MB/s (SDSQXCG-032G-GN6MA) [SDSQXCG-032G-GN6MA]

Karta MicroSD Extreme od společnosti SanDisk s navýšenou úložnou kapacitou podporuje více zařízení, takže se místo technologií můžete soustředit na váš život.

Proč koupit paměťovou kartu SanDisk Micro SD?

  • Vysoká rychlost čtení a zápisu
    Díky rychlému čtení 100 MB/s azápisu až 90 MB/s, se aplikace a videa načítají rychleji a přenos souborů je rychlejší.
  • Dokonalý partner
    Využívejte nejnovější smartphony, tablety a fotoaparáty na maximum. Paměťová karta velmi dobře funguje dokonce iv těch nejmodernějších zařízeních, a tak spolehlivě chrání vzpomínky na váš život.
  • Úžasná kapacita
    Stáhněte si více mediálních souborů a aplikací na váš smartphone nebo tablet. Vždy se budete moci spolehnout na to, že máte dostatek místa.
  • 4K UHD video
    Zachyťte momenty, na kterých skutečně záleží. S kartou microSD Extreme PRO můžete svým smartphonem, tabletem nebo fotoaparátem nasnímat tolik 4K videa bohatého na detaily, kolik si budete přát, a při tom budete mít jistotu, že každá z vašich vzpomínek bude v bezpečí. Přehrávejte svá videa na svém 4K TV a prožijte nezapomenutelné chvíle stejně živě jako v den, kdy se staly.
  • Odolné vůči teplotě
    Tyto paměťové karty vydrží teploty od-25 ° až do 85 ° C.
  • Odolné vůči rentgenovému záření
    Chrání všechny vaše data před poškozením, které mohou být způsobeny ziariadeniami s rentgenovým zářením, jako např. na letišti.
  • Odolné vůči magnetickému poli
    Paměťové karty SanDisk odolají dokonce i magnetickému poli v síle až 15 000 gaussů-což odpovídá poli, které vzniká při magnetické rezonanci.

technická specifikace

Typ paměťové karty: Micro SDHC
Třída: Class 10, UHS-I U3
Kapacita: 32GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: 100 MB/s
Rychlost zápisu: 90 MB/s
>

Obsah prodejního balení:

  • SanDisk Micro SDHC 32GB
  • SD adaptér


Recenze na SanDisk Micro SDHC Extreme PRO 32GB + SD adaptér, UHS-I U3, Class 10-rychlost 100/90 MB/s (SDSQXCG-032G-GN6MA)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.