Samurai Warriors 5 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Samurai Warriors 5 - PS4Samurai Warriors 5 - XBOX ONE
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 432025
KoeiEN dabing

Samurai Warriors 5 [NSW]


Nejnovější počin z kultovní franšízy Samurai Warriors se odehrává během japonského období Sengoku a vypráví o dvou nejvýznamnějších vojenských velitelích tohoto období - Nobunaga Oda a Mitsuhide Akechi.

Klíčové vlastnosti hry:

 

  • Hra Samurai Warriors 5 obsahuje 27 hratelných postav, včetně nových i vracejících se bojovníků, od Tokugawu a Hideyoshi Hashibu po Noa a Yoshimota Imagawu. Také byla přidána původní postava Mitsuki Koga Ninja. Všechny postavy byly kompletně přepracovány a přetvořeny tak, aby odpovídaly časovému ději období Sengoku.
  • Samurai Warriors 5 obsahuje různé epochy z období Sengoku, včetně let mládí Nobunaga, kdy byl znám jako "Ovariho velký blázen" a období velkých nepokojů a otřesů, vedoucích k incidentu Honno-Ji.
  • Vychutnejte si zcela nové akce Musou, včetně nově navržených útoků Musou Frenzy, které zvyšují nadšení z odfouknutí hordy nepřátelských vojáků. Tyto akce jsou zobrazeny v zářivě novém japonském uměleckém stylu malování inkoustem. Tento design elegantním způsobem rozvíjí sérii Samurai Warriors a představuje období Sengoku tak, že prolínající se příběhy Nobunaga a Mitsuhide se rozvíjejí na obrazovce jako svitky z období Sengoku.

 

Recenze na Samurai Warriors 5

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.