Samsung SSD T7 Touch, 2TB, USB 3.2, black

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
4 649 Kč
Cena bez DPH: 3 842 Kč
 
Kód produktu: 406531
Samsung

Samsung SSD T7 Touch, 2TB, USB 3.2, black [MU-PC2T0K/WW]

Ať už přenášíte hry, filmy nebo citlivé pracovní soubory, přenosný SSD disk Samsung T7 Touch Vám poskytuje rychlost a bezpečnost v disku o velikosti dlaně. Vyzkoušejte si další úroveň externího úložiště s touto novinkou na trhu.

Proč koupit externí SSD disk Samsung T7 Touch?

  • Přenos dat rychlostí světla
    Přenášejte obrovské soubory do několika sekund s neuvěřitelnou rychlostí konektoru USB 3.2 Gen2 na T7 Touch. Zabudovaná technologie PCIe NVMe umožňuje postupné čtení a zápis rychlostí až do 1 050/1 000 MB/s, díky čemuž je T7 Touch téměř dvakrát tak rychlý jako T5.
  • odolné tělo
    SSD znamená Solid State Drive, což znamená, že disk je postaven bez pohyblivých částí. Robustní kovové tělo zapouzdřuje nepohyblivý hardware, takže Vaše data zůstanou nedotčeny pády až do 2 metrů. A T7 Touch s jistotou podporuje tříletá omezená záruka.
  • Bezpečnost na prvním místě
    Chraňte své soukromé soubory bez obětování pohodlí. Vestavěné možnosti zabezpečení na disku T7 Touch využívají 256-bitové šifrování AES a umožňují Vám odemknout jej dotykem prstu nebo pomocí hesla.
  • Kompaktní a lehký
    Lehké tělo je při T7 Touch již standardem. Masivní konstrukce z nerezavějící hliníku, která má velikost kreditní karty a má hmotnost 58 gramů, se tak pohodlně vejde do každé dlaně.
  • Software pro správu
    T7 Touch je dodáván s inovovaným softwarem pro PC a Mac, který Vám pomůže nastavit heslo a otisky prstů a získat nejnovější aktualizace firmwaru. Můžete si také stáhnout mobilní aplikaci pro smartphony a tablety s Androidem.
  • Široká kompatibilita
    Získejte přístup ke svým souborům kdykoliv a kdekoliv. T7 Touch je kompatibilní s počítači PC, Mac, Android, herními konzolemi a dalšími. Součástí balení jsou kabely USB-C na USB-C a USB-C na USB-A pro co největší pohodlí.

technická specifikace

parametry
rozhraní: USB 3.2 Gen2 (10Gbps)
Zpětná kompatibilita: ano
kapacita: 2TB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: až do 1050 MB/s (Skutečná rychlost může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost zápisu: až do 1000 MB/s (Skutečná rychlost může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Odolnost vůči otřesům: ano
Ochrana otiskem: ano
Ochrana heslem: ano
šifrování: AES 256-bit
Rozměry
Šířka: 85 mm
výška: 57 mm
hloubka: 8 mm
hmotnost: 58 g

Obsah prodejního balení:

  • Samsung T7 Touch
  • kabel USB-C na USB-A
  • kabel USB-C na USB-C
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Samsung SSD T7 Touch, 2TB, USB 3.2, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.