Samsung SSD T7 Shield, 1TB, USB 3.2, blue

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
2 579 Kč
Cena bez DPH: 2 131 Kč
 
Kód produktu: 447859
Samsung

Samsung SSD T7 Shield, 1TB, USB 3.2, blue [MU-PE1T0R/EU]

Úžasně odolný, rychlý a kompaktní. Zcela nový přenosný SSD T7 Shield nabízí vynikající výkon, ať už se vydáte kamkoli – dokonce i do náročných podmínek. Bleskurychlé datové přenosy, odolnost proti pádu, vodě i prachu zaručí nerušenou práci i bezpečí vašich dat za každých okolností.

O produktu

  • Tvořte při plné rychlosti
    Přenášejte velké soubory rychlostí blesku. Rozhraní USB 3.2 Gen 2 a PCIe NVMe dosahují neuvěřitelné rychlosti čtení a zápisu 1 050, respektive 1 000 MB/s pro rychlou editaci přímo z disku bez jakýchkoli zádrhů. Vysoce odolný gumový vnější kryt s technologií Dynamic Thermal Guard se postará o bezvadné chlazení, které přispěje k jedinečnému výkonu i během práce na velkých projektech.
  • Mohutná odolnost
    Buďte připraveni na nějakou tu oděrku nebo pád. Pořiďte obsah přímo z místa činu a toulejte se divočinou s čistým svědomím, že vaše data jsou zcela chráněna před vodou a prachem, díky odolnému tělu se stupněm krytí IP65. Pryžový design a pokročilý elastomer poskytují vašemu disku zásadní ochranu, která mu umožní přežít i nečekaný pád z výšky až 3 metrů.
  • Pro všechna zařízení ve vašem životě
    Disk pohodlně připojíte vždy, když to bude potřeba – ať už s počítačem s Windows nebo MacOS, mobilním zařízením s OS Android, herní konzolí a podobně. S rychlým datovým přenosem tak budete moci využít každý svůj den naplno.
  • Kapacita ve velkém stylu
    Stačí si jen vybrat. 1 TB nebo 2 TB varianta vám nabídne kolosální úložiště v nádherném modrém, béžovém či černém provedení. Stylové pryžové tělo zabrání náhodnému vyklouznutí z ruky, takže disk budete moci přenášet vždy s naprostou jistotou – a přitom budete vypadat vždy skvěle.
  • Software pro snadné nastavení
    Nastavte si bezpečné heslo a získejte nejnovější aktualizace firmwaru se softwarem Samsung Portable SSD, dostupném pro PC, Mac a chytré telefony či tablety s OS Android. Rovněž budete moci snadno zkontrolovat zdraví vašeho disku, přizpůsobit výkon či ochránit vaše data s chytrou utilitou Samsung Magician.

Technická specifikace

Parametry
Rozhraní: USB 3.2 Gen2 (10Gbps)
Zpětná kompatibilita: Ano
Kapacita: 1TB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: až do 1050 MB/s (Skutečná rychlost může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost zápisu: až do 1000 MB/s (Skutečná rychlost může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Stupeň krytí: IP65
Odolnost vůči otřesům/pádům: Ano, do 3m
Ochrana otiskem: Ne
Ochrana heslem: Ano
Šifrování: AES 256-bit
Rozměry
Šířka: 88 mm
Výška: 59 mm
Hloubka: 13 mm
Hmotnost: 98 g

Obsah prodejního balení:

  • Samsung T7 Shield
  • kabel USB-C na USB-A
  • kabel USB-C na USB-C
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Samsung SSD T7 Shield, 1TB, USB 3.2, blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.