Samsung SSD T7, 2TB, USB 3.2, blue

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
4 389 Kč
Cena bez DPH: 3 627 Kč
 
Kód produktu: 408707
Samsung

Samsung SSD T7, 2TB, USB 3.2, blue [MU-PC2T0H/WW]

Přenosné SSD T7 nabzí jako vysoké rýchlosti, tak zabezpečení Vašich dat, takže představuje lehký způsob, jak skladovat a přenášat velké soubory. S T7 si každý deň užijete vysoký výkon při práci i zábavě.

Prečo kúpit externý SSD disk Samsung T7 ?

  • Přenos dat rychlostí světla
    Přenášejte obrovské soubory do několika sekund s neuvěřitelnou rychlostí konektoru USB 3.2 Gen2 na T7. Zabudovaná technologie PCIe NVMe umožňuje postupné čtení a zápis rychlostí až do 1 050/1 000 MB/s, díky čemu je T7 témeř dvakrát tak rychlý jako T5.
  • Odolné tělo
    SSD znamená Solid State Drive, co znamená, že disk je postavený bez pohyblivých částí. Robustní kovové tělo zapouzdruje nepohyblivý hardware, takže Vaše data zostanou nedotknuté pády až do 2 metrů. A T7 s jistotou podporuje trojletá omezená záruka.
  • Bezpečnost na prvním místě
    Chraňte své soukromní soubory bez obětování pohodlí. Vestavěné možnosti zabezpečení na disku T7 využívají 256-bitové šifrování AES a umožňují Vám odemknout ho pomocí hesla.
  • Kompaktní a lehký
    Lehké tělo je u T7 už standardem. Masivní konstrukci z nerezavějícího hliníku, která má velikost kreditní karty a má hmotnost 58 gramů, se tak pohodlně vejde do každé dlaně.
  • Software na správu
    T7 je dodávaný s inovovaným softwarem pro PC a Mac, který Vám pomůže nastavit heslo a získat nejnovější aktualizace firmwaru. Můžete si též stáhnout mobilní aplikaci pro smartfony a tablety s Androidem.
  • Široká kompatibilita
    Získejte přístup ke svým souborům kdykoliv a kdekoliv. T7 je kompatibilní s počítači PC, Mac, Android, herními konzolemi a dalšími. Součástí balení jsou kabely USB-C na USB-C a USB-C na USB-A pro co největší pohodlí.

Technická specifikace

Parametry
Rozhraní: USB 3.2 Gen2 (10Gbps)
Zpětná kompatibilita: Ano
Kapacita: 2TB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: až do 1050 MB/s (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost zápisu: až do 1000 MB/s (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Odolnost vůči otřesům: Ano
Ochrana heslem: Ano
Šifrování: AES 256-bit
Rozměry
Šířka: 85 mm
Výška: 57 mm
Hloubka: 8 mm
Hmotnost: 58 g

Obsah prodejného balení:

  • Samsung T7
  • kabel USB-C na USB-A
  • kabel USB-C na USB-C
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Samsung SSD T7, 2TB, USB 3.2, blue

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.