Samsung smart bluetooth klávesnice Trio 500, white

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 431366
Samsung

Samsung smart bluetooth klávesnice Trio 500, white [EJ-B3400UWEGEU]

Spárujte více zařízení a proklikávejte mezi nimi. Připojte ji současně ke třem různým zařízením. Vychutnejte si širokou kompatibilitu a snadné párování. Jediným kliknutím můžete přepínat mezi chytrými telefony, tablety a jinými zařízeními spárovanými s klávesnicí Samsung Smart Keyboard Trio 500.

O produktu

  • Bezdrátová klávesnice pro vaše cesty
    Buďte vždy připraveni na skvělé výkony. Kompaktní, štíhlou a vkusně navrženou klávesnici se speciálními funkcemi a vyšším výkonem Samsung Smart Keyboard Trio 500 lze připojit bezdrátově. Poskytuje pohodlné psaní, ať jste kdekoli.
  • Přiřaďte svým oblíbeným aplikacím vlastní klávesové zkratky
    Vytvořte si zkratky k aplikacím, které nejčastěji používáte, a užívejte si přístup jedním kliknutím se 3 klávesovými zkratkami. Ať už je to vaše oblíbená aplikace pro streamování obsahu nebo nejčastěji používaná pracovní aplikace, od jejich spuštění vás dělí jen jedna klávesová zkratka.
  • Vstupte do DeX pro produktivitu
    Přístupem k DeX prostřednictvím klávesnice Samsung Smart Keyboard Trio 500 se dosažení výkonu a produktivity jako na pracovním stole stává realitou, kterou můžete zažít kdekoli. Pracujte s více okny najednou, efektivně reagujte na zprávy a e-maily na jedné obrazovce a poznejte hranice svých zařízení.
  • Jak na to?
    Krok 1. Připojte se přes Bluetooth - Spárování s mobilním telefonem, tabletem nebo jinými zařízeními vyžaduje jen pár jednoduchých kroků. Nejprve stiskněte tlačítko zapnutí a pro okamžité rozpoznání déle podržte klávesu Bluetooth.
    Krok 2. Klepněte na vyskakovací okno - Když se na obrazovce vašeho zařízení zobrazí vyskakovací okno pro snadné párování, jednoduše na něj klikněte. Můžete spárovat až tři zařízení najednou.
    Krok 3. Zadejte 6ciferné heslo - Zadejte 6ciferné heslo z vyskakovacího okna pro snadné párování. Tím se bezpečně dokončí párování vašeho zařízení s klávesnicí.
    Krok 4. Toto je klávesnice pro vás - A to je všechno! Klávesnice Samsung Smart Keyboard Trio 500 je připravena pomoci vám zvýšit produktivitu.

Technická specifikace

Obecné
Typ baterie Alkalické (AAA 2ea)
Rozhraní Bluetooth 5.0
Počet kláves 78
Rozměry 280,4 × 127,4 × 15,4 mm @ 412,3 g

Obsah prodejního balení:

  • klávesnice
  • dokumentace


Recenze na Samsung smart bluetooth klávesnice Trio 500, white

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.