Samsung PRO Plus SDXC 256GB + USB adaptér

prodloužená záruka na tento produkt je 10 měsíců
10
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 452191
Samsung

Samsung PRO Plus SDXC 256GB + USB adaptér [MB-SD256KB/WW]

Zrozena pro rychlost – přesto lze popsat Samsung PRO Plus, SD karta, která uživatelům předvede úžasný vysokokapacitní výkon. Ten ocení především fotografové a profesionálové, zabývající se digitální tvorbou, pro které se stane ideální volbou. Využívejte ji napříč vašimi pracovními zařízeními se spolehlivostí jednotky v oblasti pamětí typu flash.

Proč koupit pamětovou kartu Samsung?

  • Otevřete bránu prvotřídní rychlosti
    Špičková volba pro experty. Úžasná rychlost sekvenčního čtení a zápisu s hodnotami 160 MB/s a 120 MB/s podporuje dynamické sériové snímky a plynulé video ve 4K kvalitě, které pomohou vašemu profesionálnímu obsahu upoutat pozornost publika.
  • Pro všechno se najde místo
    Uchovejte si vzpomínky. Vyberte si z velikostí 512 GB, 256 GB, 128 GB, 64 GB a 32 GB a naplňte tak požadavky vašeho úložiště. S tak širokou nabídkou možností máte příležitost získat SD karty, které uspokojí všechny vaše potřeby.
  • Několikanásobně spolehlivá
    Paměťová karta PRO Plus SD nabízí uživatelům prvotřídní odolnost. Díky sedmistupňové ochraně karta přežije tvrdé podmínky i vysokou míru používání – doma, venku či na cestách. Desetiletá záruka vám následně přinese skutečně dlouhotrvající klid.
  • Světová jednička mezi flash paměťmi
    Zažijte špičkový výkon a spolehlivost, kterou vám dopřeje jen světová jednička mezi paměťovými disky již od roku 2003. Firmware i další komponenty, včetně světově uznávaných DRAM a NAND od společnosti Samsung, jsou vyráběny interně, což zajišťuje komplexní integraci kvality, které můžete důvěřovat.
  • Skvělý společník
    Díky skvělému výkonu, vysoké odolnosti a nekompromisní spolehlivosti je dokonale stvořená pro to, aby vám pomohla zachovat všechny vaše vzpomínky z každé situace v jakémkoli prostředí.
  • Kompatibilní
    Vhodná pro chytré telefony, tablety i CSC / DSLR fotoaparáty a videokamery.
  • Živé vzpomínky
    Vhodná pro záznam videa ve vysokém rozlišení a fotografování v sekvenčním režimu.
  • Zvládá vysoké i nízké teploty
    Odolná vůči teplotám od -25°C do 85°C

Technická specifikace

Parametry
Typ paměťové karty: SDXC Memory Card
Třída: U3, V30
Kapacita: 256 GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: Až 160 MB/s
Rychlost zápisu: Až 120 MB/s (Rychlost čtení/zápisu vyžaduje kompatibilní zařízení schopná takové rychlosti dosáhnout a může se lišit mezi různými hostitelskými zařízeními a testovacími podmínkami. U produktů nekompatibilních s rozhraním UHS-I se mohou rychlosti lišit v závislosti na různých podmínkách rozhraní )
Záruka: 10 let

Obsah prodejního balení:

  • Samsung PRO Plus SDXC 128 GB
  • USB Adaptér


Recenze na Samsung PRO Plus SDXC 256GB + USB adaptér

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.