Samsung PRO Endurance Micro SDHC 32GB + SD adaptér

Cena s DPH
309 Kč
Cena bez DPH: 255 Kč
 
Kód produktu: 452178
Samsung

Samsung PRO Endurance Micro SDHC 32GB + SD adaptér [MB-MJ32KA/EU]

Získejte více místa a vyšší rychlost. Dopřejte svým zařízením nejvyšší kapacitu a nejvyšší rychlost čtení i zapisování dat ve srovnání s paměťovými kartami ve stejné třídě. Umožní uložení záznamu ve vysokém rozlišení, díky tomu budete mít k dispozici kvalitní nahrávku s čistými detaily. Díky výkonu a spolehlivosti je dokonale stvořená, aby vám pomohla zachovat všechny vaše vzpomínky.

Proč koupit pamětovou kartu Samsung?

  • Stvořená pro nepřetržité nahrávání
    O dlouhé a hladké záběry už nemusíte mít obavy. Paměťová karta Samsung PRO Endurance je navržena tak, aby vám pomohla zachytit všechny klíčové okamžiky, poskytovala bezkonkurenční výdrž a nahrávání ve vysokém rozlišení, a to iv náročnějších podmínkách. Právě proto je ideální pro použití s ??bezpečnostními a osobními kamerami či kamerou do auta.
  • Výdrž
    Výrazně vyšší výdrž. S kapacitou 128 GB PRO Endurance zaznamená až 70 080 hodin. Dlouhodobou spolehlivost navíc garantuje omezená 5letá záruka.
  • Úžasná kapacita
    Stáhněte si více mediálních souborů a aplikací na váš chytrý telefon nebo tablet. Vždy se budete moci spolehnout na to, že máte dostatek místa.
  • Nahrávejte ve 4K rozlišení
    Podpora videa ve 4K a Full HD rozlišení přináší nejen nahrávání s precizními detaily, ale také špičkovou optimalizaci pro velké soubory. Technologie PRO Endurance zajišťuje vysokou kvalitu za každých okolností prostřednictvím rychlého čtení a zápisu až 100/40 MB/s.
  • Vždy v bezpečí
    Ani extrémní počasí či dlouhý provoz výkonu karty PRO Endurance neohrozí. Náročným testováním a pětinásobnou odolností obstojí vůči magnetům, rentgenovému záření, vodě, pádu, opotřebení a odolá provozním teplotám v rozsahu od -25 °C do 85 °C6.
  • Světová jednotka mezi flash paměťmi
    Vyzkoušejte vynikající výkon a spolehlivost světové jednotky mezi flash paměťmi od roku 2003. Veškerý firmware a komponenty včetně světoznámých DRAM a NAND od společnosti Samsung, jsou vyráběny interně, což umožňuje komplexní integraci pro kvalitu, které můžete důvěřovat.
  • Odolné vůči rentgenovému záření
    Chrání všechna vaše data před poškozením, která mohou být způsobena zařízeními s rentgenovým zářením. na letišti.
  • Odolné vůči magnetickému poli
    Paměťové karty Samsung odolají dokonce i magnetickému poli v síle až 15 000 gaussů - což odpovídá poli, které vzniká při magnetické rezonanci.

Technická specifikace

Parametry
Typ paměťové karty: Micro SDXC
Třída: U3, V30, Třída 10
Kapacita: 32 GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: 100 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Rychlost zápisu: 40 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Záruka: 5 let

Obsah prodejního balení:

  • Samsung PRO Endurance Micro SDXC 128 GB
  • SD adaptér


Recenze na Samsung PRO Endurance Micro SDHC 32GB + SD adaptér

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.