Samsung Odyssey ARK 55" UHD Monitor

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
62 049 Kč
Cena bez DPH: 51 280 Kč
 
Kód produktu: 455267
Samsung

Samsung Odyssey ARK 55" UHD Monitor [LS55BG970NUXEN]

S monitorem Samsung Odyssey Ark 55" si vychutnáte hraní ve špičkové kvalitě obrazu s UHD rozlišením 3840 x 2160. VA panel tohoto prohnutého herního monitoru poskytuje vynikající reprodukci barev a široké pozorovací úhly. Maximální požitek z her v rychlém tempu vám zajistí vysoká obnovovací frekvence jejímž výsledkem je nádherně plynulý obraz, ideální pro seriózní hraní, streamování a produktivitu.

O produktu

  • Ohromte své smysly
    Ztraťte se v autentickém obraze plném barev. Ohromující rozměry 55" displeje vás pohltí a přinesou adrenalinem naplněné sledování jakéhokoli obsahu. Vylepšené zakřivení o hodnotě 1000R ohromí vaše periferní vidění a vtáhne vás ještě hlouběji vstříc neobyčejným virtuálním zážitkům.
  • Podívejte se na svou hru z jiného úhlu
    S monitorem Odyssey Ark 4K máte vše pod úplnou kontrolou. Jednoduše otočte displej do režimu Cockpit pomocí výškově nastavitelného stojanu s funkcí pivot a vytvořte si optimální zobrazovací plochu pro jakoukoli příležitost. To, společně s ambientním podsvícením Eclipse Lighting, přinese zcela novou úroveň vizuálních zážitků.
  • Nová éra pohlcujícího obrazu
    Obraz, který fascinuje. Spojení revoluční technologie Quantum Matrix a obrazových bodů nasvícených pomocí Quantum Mini LED vytváří dokonale kontrolovaný jas a perfektní kontrast pro jasný a maximálně přirozený obraz. Pokročilé 14bitové řízení podsvícení, plně kompatibilní se standardem HDR, pak zajistí nepřekonatelný dojem ze sledování.
  • 4K zážitek vylepšený pomocí AI
    Užijte si zážitky jako z kinosálu rovnou u vás doma. Kombinací 20 víceúrovňových neurálních sítí dokáže procesor poháněný umělou inteligencí analyzovat jednotlivé snímky a obnovit každý detail – pixel za pixelem. Zároveň automaticky upravuje jas, zesílí kontrast a zvýší rozlišení jakéhokoli, právě sledovaného obsahu.
  • Více detailů přinese náskok před konkurencí
    Prozkoumejte každý detail v jeho plné kráse. Od temných stínů až po sluncem prozářené scény, dynamický kontrast 1 000 000:1 zajišťuje lepší vyjádření barevných odstínů a hloubky. Získejte výhodu nad nepřáteli s podporou standardu HDR10+, který se v reálném čase přizpůsobuje jednotlivým hrám, aby vám zobrazil i ten nejmenší detail, který ve výsledku může vést přímo k vítězství.
  • Dokonalá koncentrace, minimum odlesků
    Zaměřte se na to důležité. Matný obraz se postará o perfektní zobrazení bez jakéhokoli rozptylování, protože neodráží, ale absorbuje veškeré přirozené i umělé světlo ve svém okolí. Vy se tak budete moci soustředit i během těch nejtužších bitev a nejtěžších úrovní.
  • Ztraťte se ve vlnách pohlcujícího zvuku
    Čtyři rohové reproduktory a dva centrální woofery přinášejí 2.2.2-kanálový zvuk o výkonu 60 W a nejnižšími 45 Hz tóny na jakémkoli herním displeji či soundbaru. Funkce AI Sound Booster a Dolby Atmos následně zážitek posunou na novou úroveň, přičemž vás naprosto pohltí prostorový zvuk, který dokonale doplní vaše dobrodružství ve fascinujících virtuálních světech.
  • Špičkové 4K hraní ve vysokých rychlostech
    Poražte každého nepřítele, dokonce iv extrémně rychlých situacích. Obnovovací 165 Hz frekvence se postará o nežádoucí zpoždění při vstupu a přinese úžasnou hratelnost s ultraplynulou akcí. Odhalte nepřítele s výjimečnou přesností s 1 ms odezvou, lepším pohybem myši a stabilními snímky bez rozmazání.
  • Dokonalé soustředění bez rozptylování
    Naskočte do pořádně rychlé akce. Variabilní obnovovací frekvence (VRR) a technologie AMD FreeSync Premium Pro sjednotí snímky grafické karty a monitoru, čímž efektivně eliminují trhání, zpoždění a artefaktizaci obrazu. Rychlá akce a komplexní herní scény, tak budou naprosto stabilní a bez nežádoucího sekání, což zásadním způsobem zvýší vaši herní efektivitu.
  • Když se hra mění v realitu
    To nejlepší z vašich her na jednom místě. Rozhraní Gaming Hub umožní okamžitý přístup k nejlepším streamovacím službám, titulům z PC a oblíbeným herním konzolím. Plynulé vizuály a rychlý gaming přinášejí technologie pokročilého streamování společnosti Samsung. Bez stahování či omezení zbývajícím volným místem úložiště – jednoduše zapněte Ark a hrajte.
  • Exkluzivní ovládání na dosah ruky
    Užijte si maximálně jednoduché nastavení vašeho monitoru se solární energií napájeným ovládáním, vytvořeným exkluzivně pro Ark. Ark Dial vám umožní okamžitý přístup k jednotlivým funkcím monitoru, včetně rychlé změny pozice samostatných oken Flex Move Screen, funkce Multi View, rychlého nastavení a přístup k rozhraní Game Bar. S Ark budete vždy pány své hry.
  • Vytvořte si optimální herní prostředí
    Dostaňte se do výherní pozice. Funkce Flex Move Screen a ovládání Ark Dial společně umožní rychlou změnu velikosti obrazovky z 55" na 27", úpravu pozice zobrazovaných oken či změnu poměru stran (16: 9, 21: 9, 32: 9). Vy tak budete moci hrát a současně sledovat chat vašich sledujících, hledat herní tipy a triky v internetovém prohlížeči či tutoriál na YouTube.
  • Více možností na jednom displeji
    Se Samsung Odyssey Ark uvidíte ještě více než dříve. Funkce Multi View umožňuje uživatelům zobrazit až 4 obrazovky najednou – to vše na jediném 55" širokém displeji. Vestavěné aplikace typu YouTube a Samsung TV Plus následně nabídnou zážitek srovnatelný se Smart TV, čímž umožní hraní, streamování obsahu nebo prohlížení internetu na jednom monitoru.
  • Vždy připravený vyhrávat
    Získejte okamžitou kontrolu nad herním nastavením. Nyní budete moci zobrazit důležité funkce a ukazatele – FPS (počet snímků za sekundu), HDR (Vysoký dynamický rozsah) a VRR (Variabilní obnovovací frekvence). Optimalizujte délku odezvy, poměr stran a obrazový mód použitý pro jednotlivé hry, aniž byste museli ukončovat právě rozehraný vítězný zápas.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 55"
Rozlišení: 3 840 × 2 160 (UHD)
Poměr stran: 16:9
Zakřivení: 1000R
Úhel sledování: 178° (H) /178° (V)
Typ panelu: VA
Jas: 600 cd/m2
Kontrast: statický 1 000 000:1 (typ.)
Doba odezvy: 1 ms (GTG)
Obnovovací frekvence: 165 Hz
Barevný Gamut: 1 mil
Výbava
Bezdrátový displej: ano
Konektory: 4 x HDMI
1 x vstup pro sluchátka
2 x USB port Type-A
RJ-45
WiFi: WiFi 5
Bluetooth: 5.2
Funkce, technologie: HDR10+
Samsung MagicRotation Auto
Senzor Eco Light
Režim šetření zraku
Technologie Flicker-free
Quantum Dot Color
Herní režim
Certifikace pro systém
FreeSync
>Funkce Časovač vypnutí Plus
Game Bar 2.0
HDMI-CEC
Auto Source Switch+
Adaptivní Picture
Reproduktor: ano
Typ stojanu: HAS PIVOT
Nastavení výšky: Landscape : 0~270 mm (± 5 mm)
Portrait : 0~30 mm (± 5 mm)
Nastavení náklonu: Landscape : -10° (± 2°) ~ 10° (± 2°)
Portrait : -13° (± 2°) ~ 10° (± 2°)
Pivot: -90° (±2°) ~ 90° (±2°)
Připevnění na zeď: ne
Napájení
Zdroj napájení: AC 100~240 V
Typ: Interní adaptér
Spotřeba energie: 84 W
Energetická třída: G
Ostatní
Rozměry 1174,8 × 1102 × 379 mm se stojanem
1174,8 × 704,8 × 251,8 mm bez stojanu
Hmotnost: 41,5 kg s podstavcem
21,1 kg bez podstavce

Obsah prodejního balení:

  • Monitor
  • Napájecí kabel
  • HDMI kabel
  • Dálkové ovládání
  • Dokumentace


Recenze na Samsung Odyssey ARK 55" UHD Monitor

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.