Samsung Galaxy Watch4 LTE 40mm, gold

Cena s DPH
8 769 Kč
Cena bez DPH: 7 247 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 438310
Samsung

Samsung Galaxy Watch4 LTE 40mm, gold [SM-R865FZDAEUE]

Samsung Galaxy Watch4 - hodinky, které vás znají nejlépe.

Většina z nás chce o sobě vědět víc, abychom mohli být tou nejlepší verzí sami sebe. Proto Samsung zkonstruoval zcela nové hodinky Galaxy Watch4 Classic tak, aby se staly společníkem na vaší cestě za vaším zdravým já. Samsung si letos přichystal pro Watch4 pořádnou mezigenerační změnu. Nejenže vylepšil výbavu, jak se očekává každý rok, ale také vyměnil systém. Namísto tradičního Tizen tak mnoho novinek a oceňované funkce přináší nový Wear OS Powered by Samsung. Těšit se však můžete i na 1,4" Super AMOLED displej s krytím Corning Gorilla Glass DX nebo bohatou senzorovou výbavu. Hodinky nejenže mají optický snímač srdečního tepu, ale měří i EKG a krevní tlak, stejně jako okysličení krve a disponují také senzorem bioelektrické impedance pro měření složení těla (BIA).

Proč koupit Samsung Galaxy Watch4?

  • Zapněte řemínek a začněte se hýbat
    Se sportovním řemínkem Ridge Sports Band se budete cítit pohodlně po celý den. Díky flouroelastomerovému materiálu je řemínek pevný a odolný vůči potu a zároveň drží na zápěstí, aby vyhovoval vašemu aktivnímu životnímu stylu.
  • Nový den, nová tvář
    Vyberte si mezi analogovými nebo digitálními ciferníky hodinek s různým pozadím, písmeny a barvami podle svého vkusu, počasí nebo příležitosti. Zpestřete ciferníky pomocí znaků AR emotikonů, které vyjadřují váš styl, a ukažte pomocí animované grafiky, co právě děláte, například, že běháte nebo posloucháte hudbu.
  • Nenechte to náhodě, poznejte své tělo
    Sledujte své fitness pokroky pomocí našich prvních inteligentních hodinek, které pohodlně měří složení těla. Zjistěte procento tělesného tuku, kosterního svalstva, vody v těle a další údaje, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů. Senzor Samsung BioActive a náš nejrychlejší čip přináší do zařízení Galaxy Watch dosud největší inovaci. Získejte měření BIA pomocí dvou prstů za pouhých 15 sekund - kdykoli a kdekoli. Nový snímač Samsung BioActive Sensor zachycuje složení vašeho těla v reálném čase, aby vás informoval při plnění vašich zdravotních cílů.
  • Vyberte si jakýkoli trénink, dokážou jej měřit a sledovat
    Sledujte své aktivity a fitness skóre na hodinkách v telefonu. Počítejte kroky, kontrolujte kalorie a zůstaňte v obraze díky GPS. Inteligentní hodinky Galaxy Watch4 detekují fyzickou aktivitu, aby mohli sledovat vaše tréninky, a podporují více než 90 druhů cvičení pro přesnější přehled o vašich trénincích.
  • Vaši tréninkoví kamarádi vám kryjí záda
    Se zařízením Galaxy Watch4 si užijete každý krok, který uděláte se svými přáteli a rodinou. Sledujte své kroky a změřte si síly se svými přáteli v zábavné soutěži, jejíž průběh můžete sledovat v reálném čase. Výzvy navíc přicházejí s pamětními odznaky a bodovým systémem, aby bylo cvičení zábavné, motivující a společensky prospěšné.
  • Všechny údaje, po kterých vaše srdce touží
    Seznamte se s bioaktivním senzorem Samsung BioActive Sensor, který měří EKG a krevní tlak v reálném čase. Po počáteční kalibraci snímače rychle zkontroluje váš krevní tlak. Prostřednictvím EKG můžete také kontrolovat abnormální srdeční frekvenci a rytmus a odesílat data přímo do telefonu, kde je můžete snadno sdílet.
  • Nejúcelenější analýza spánku na hodinkách Galaxy Watch
    Funkce sledování spánku detekuje a holisticky analyzuje fáze vašeho spánku, zatímco odpočíváte. Vylepšené možnosti měření vám umožní zkontrolovat hladinu kyslíku v krvi a vzorce chrápání (neříkáme, že možná chrápete). Navíc získáte pokročilé poznatky od americké Národní nadace pro spánek, aby byl váš spánek kvalitnější a lepší.
  • Je to skutečný týmový hráč
    Galaxy Watch4, první inteligentní hodinky se systémem Wear OS od společnosti Samsung, umožňující bezproblémový přístup k vašim oblíbeným aplikacím přímo z vašeho zápěstí. Získáte bohatý výběr aplikací, od těch pro streamování hudby až po cokoli z rozsáhlé knihovny zdravotních a fitness aplikací.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 1.2"
Rozlišení: 396 x 390 px (330 ppi)
Technologie: Super AMOLED, Always On, Gorilla Glass DX+
Velikost
Rozměry těla: 40.4 x 39.3 x 9.8 mm
Šířka řemínku: 20 mm
Hmotnost: 25.9 g
Systém/Procesor
Chipset: Exynos W920 (5 nm)
CPU: Dual-core 1.18 GHz Cortex-A55
GPU: Mali-G68
Operační systém: Android Wear
Systémová nástavba: One UI Watch 3
Jazykové rozhraní: čeština
čeština
angličtina
maďarština
němčina
francouzština
a jiné
Paměť
Vnitřní paměť: 16 GB
Operační paměť (RAM): 1.5 GB
Data
LTE: ano
Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n, dual-band
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
GPS: ano (A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS)
NFC: ano
Baterie
Kapacita: 247 mAh Li-ion
Výdrž: cca 40 hodin
Bezdrátové nabíjení: ano
Další vlastnosti
Vodotěsnost: IP68 (5ATM)
Odolnost: MIL-STD-810G
Materiál: hliník
Galaxy ekosystém: ano
Reproduktor: ano
Senzory: akcelerometr
barometr
gyroskop
kompas
oxymetr
HR optický senzor
EKG
Světelný senzor
Ostatní
Kompatibilita: Android 6.0 a vyšší

Obsah prodejního balení:

  • hodinky
  • bezdrátová nabíječka
  • dokumentace

Produktové video

Recenze na Samsung Galaxy Watch4 LTE 40mm, gold

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.