Samsung Galaxy Tab S8 Plus 5G, 8/128GB, gray

+ Dárek:YouTube Premium na 4 mesiace zadarmo v ceně 744,- Kč
poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
32 299 Kč
Cena bez DPH: 26 693 Kč
 
Kód produktu: 440801
Samsung

Samsung Galaxy Tab S8 Plus 5G, 8/128GB, gray [SM-X806BZAAEUE]

Spojení moderního designu a průlomových inovací v Galaxy Tab S8+ přináší nekonečné možnosti pro práci i vaši kreativitu. Nejtenčí a nejodolnější design, jaký se kdy na tabletech řady Galaxy S objevil. Elegantní a super tenký rám se snoubí s trendovými pastelovými odstíny a stylovou tečku dodává moderní matný finiš. Zařízení je navíc ultra lehké, takže jej snadno vsunete do větší pracovní kabely či školního batohu. Zapisujte si poznámky, skicujte, dívejte videa nebo je rovnou nahrávejte. S tabletem Galaxy Tab S8 bude multitasking nejen efektivní, ale také interaktivní a zábavný.

Proč koupit Samsung Galaxy Tab S8? 

    • Duo Tablet a Stylus
      Nezáleží na tom, kterou velikost tabletu preferujete. Oblíbené dotykové pero S Pen naleznete vždy úhledně založené na zadní magnetické straně zařízení Galaxy Tab S8, kde se bude automaticky nabíjet pro další použití. Stylus vyniká ultra nízkou latencí, takže při psaní či kreslení budete mít pocit jako byste v rukou drželi skutečné pero. Navíc máte k dispozici řadu užitečných funkcí a dokonce můžete kontrolovat i různé úrovně tlaku jeho precizního a přesného hrotu.

    • Rychlé poznámky se Samsung Notes
      Zapomínáte si pravidelně papírový zápisník a nikdy nemáte po ruce pero? Samsung Galaxy Tab S8 vám bude vždy nasnadě. Praktická aplikace Samsung Notes vám umožňuje psát rovnou na displej tabletu bez jakéhokoli zbytečného zdržení. Poznámky a náčrty si následně rovnou můžete uložit nebo rukopis převést na čitelný text. Mějte pořádek ve svých poznámkách a digitalizujte je.

    • Projevte svůj výtvarný talent
      Série Galaxy Tab S8 i Galaxy S22 byly navrženy tak, aby vám sloužily i doslova jako malířské plátno s bohatým výběrem štětců. Se softwarem Clip Studio Paint můžete naplno rozvíjet své umělecké vlohy a ponořit se do relaxujícího kreslení a malování. Svá díla můžete následně sdílet s celou komunitou kreativců, kteří milují umění stejně jako vy.

    • Zaměřeno na vás
      Natáčejte svá videa s podporou chytré funkce Auto Framing, která udržuje kameru automaticky soustředěnou na vás, dokonce i když se hýbete. Rovněž ji využijete i při videohovorech, kde se při přidání nového člena přední kamera přirozeně oddálí, abyste se do obrazu vešly všichni. Objektiv také dokáže samostatně detekovat, když do místnosti vstoupí někdo nový a zahrne ho do záběru.

  • Nezklame ani při gamingu
    I vášniví hráči hie si s Tab S8 přijdou na své. Jeho 120Hz displej zaručuje dokonalou plynulost nejen při procházení obsahu, ale i během největší hrací akce. Už žádné trhání obrazu či zpomalování. Vaše cesta k vítězství je zaručena.

Technická specifikace

Velikost/Provedení
Rozměry: 285 x 185 x 5.7 mm
Váha: 567 g
Displej
Velikost obrazovky: 12.4"
Rozlišení: 2800 x 1752 px
Technologie: Super AMOLED
Jiné: 120 Hz
Systém/Procesor
Operační systém: Android 11
CPU: Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 3,0GHz
GPU: Adreno 730
Paměť
Vnitřní paměť: 128 GB
Operační paměť (RAM): 8 GB
Slot pro paměťovou kartu: micro-SD (do 1000 GB)
Fotoaparát/Kamera
Zadní: 13 Mpx, 6 Mpx, Duální
Přední: 12 Mpx
Komunikace
WLAN: WiFi 802.11axt
Bluetooth: 5.2
Navigace: GPS, Glonass, Galileo, Beidou
Síť: GSM, HSPA, LTE
Konektory: USB-C
Senzory
Čtečka otisků prstů: Ano
Pohybový senzor: Ano
Světelný senzor: Ano
Ostatní
Prohlížeč dokumentů: PDF, XLS, ...
Ostatní
Kapacita: 10090 mAh
Provedení: vestavná
Rychlonabíjení: ano, 45W

Obsah prodejního balení:

  • Samsung Galaxy Tab S8+ 
  • S-Pen dotykové pero
  • USB kabel
  • dokumentace


Recenze na Samsung Galaxy Tab S8 Plus 5G, 8/128GB, gray

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.