Samsung Galaxy Tab A7 10.4 "LTE-T505N 3/32GB, grey

7 449 Kč
7 469 Kč
Cena bez DPH: 6 173 Kč
 
Kód produktu: 412696
Samsung

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 "LTE-T505N 3/32GB, grey [SM-T505NZAAEUE]

Díky tenkému designu, živému zábavnímu systému a vynikajícímu výkonu je nový A7 stylovým společníkem pro váš život. Ponořte se naplno do věcí, které máte rádi, a jednoduše sdílejte své oblíbené chvíle. Učte se, zkoumejte, sdílejte a inspirujte se.

Proč koupit Galaxy Tab A7?

    • Tenký. Stylový. Sofistikovaný Galaxy Tab A7 je navržen tak, aby zaujal – nabízí skvělé pohlcující zážitky a navíc poutá pozornost. Vyznačuje se krásnou symetrií, tloušťkou pouhých 7 mm a propracovaným kovovým designem ve třech barvách, tmavě šedé, stříbrné a zlaté – to vše v souměrném rámu, který se táhne po celém obvodu.
    • Pro milovníky zábavy Lístky do kina už nekupujte Svět plný fantastického obsahu máte na dosah ruky, stačí vám jen tablet se skvělou obrazovkou a nádherně bohatým zvukem. A nyní jej můžete mít se širokým a dynamickým 10,4" displejem a prostorovým zvukem Dolby Atmos ze čtyř reproduktorů. Oživte svůj obsah stejně jako kdybyste seděli v kině.
    • Všechen výkon, který potřebujete pro epický gaming Více hraní, méně čekání. Díky rychlému procesoru a výkonné RAM se vaše hra rychle načte a její průběh bude úžasně plynulý. Obrovská 7 040 mAh (typická) baterie vám poskytne výdrž po celý den a když jí dojde energie, 15W rychlé nabíjení vás rychle vrátí zpět na 100%.
    • Uložte si více z toho, co máte rádi Galaxy Tab A7 se dodává s integrovaným úložištěm 32 GB/64 GB pro všechna vaše videa, fotografie a soubory ve vysokém rozlišení. Následně jej můžete rozšířit o microSD kartu s ještě větším úložištěm – až 1 TB. Ukládejte více toho, co máte rádi a méně mažte.
    • Užijte si YouTube Premium YouTube Premium a Galaxy Tab se spojili, abyste mohli nerušeně sledovat svůj oblíbený obsah na YouTube. Vychutnejte si přehrávání na YouTube a YouTube Music bez reklam a offline. Vaše první 2 měsíce při nákupu Galaxy Tab A7 získáte zdarma.
    • Projevte svým očím trochu lásky Pokud vás čas strávený před obrazovkou unavil, vyzkoušejte Tmavý režim, který sníží namáhání očí. Zda jej necháte zapnutý po celou dobu, nebo jej využijete před spaním, vaše oči vám určitě poděkují. Tmavý režim dokonce pomáhá šetřit baterii. Jednoduše klepněte na tlačítko na rychlém panelu.
    • Fotoaparát, který zachytí všechny momenty života Fotoaparát Galaxy Tab A7 je připraven zachytit a sdílet vaše zážitky. Ať už jsou to ohromující portréty nebo úchvatné scenérie, toto zařízení máte vždy po ruce. Díky 8Mpx hlavnímu fotoaparátu zůstanou vaše vzpomínky živé, jasné a ostré.
    • Sdílejte vaše zážitky mrknutím oka Sdílení obsahu by mělo být rychlé a jednoduché. Galaxy Tab A7 umožňuje snadné připojení a sdílení fotografií, připomínek, poznámek a událostí z kalendáře členů rodiny. Nyní máte ke každému o krok blíže.
    • Buďte v dosahu, ať jste kdekoli Galaxy Tab A7 se synchronizuje s vaším chytrým telefonem Galaxy, takže vám už neuniknou žádné příchozí zprávy či hovory. O nic nepřijdete. Pokud jste mimo Wi-Fi, funkce Auto Hotspot se o vás postará. Připojte bezpečně svůj chytrý telefon a tablet Galaxy, abyste mohli snadno sdílet data.
    • Zůstaňte spolu, i když jste od sebe Galaxy Tab A7 vás s Google Duo přenese blíže k lidem, se kterými chcete být, ale nemůžete. Ať už chcete pozdravit svou milovanou osobu, sdílet momenty s celou skupinou přátel nebo být v kontaktu s rodinou, Galaxy Tab A7 s Google Duo vás udrží pohromadě, i když zrovna nejste spolu.
    • Zabezpečení na každé úrovni chrání to, co je vaše Samsung Knox poskytuje zabezpečení na nejvyšší úrovni. Vaše soukromá data jsou chráněna před malwaremi a škodlivými útoky prostřednictvím hardwarově podporované a vícevrstvé bezpečnostní platformy Knox.
    • Digitální učebna a hřiště pro děti Samsung Kids přináší bezpečný a zábavný prostor pro děti, kde se mohou učit a hrát. Pomocí aktivit vhodných pro celou rodinu je pobavíte a povzbudíte, aby se vzdělávali, rozvíjeli a postupovali. Jednoduše klepněte na Samsung Kids na rychlém panelu a začněte.
    • Udržujte první digitální kroky vašich dětí v bezpečí Samsung Kids pomáhá rodičům bezpečným způsobem doprovázet své děti v digitálním světě – stanovte časová omezení na hru, aplikace a kontakty. Dokonce nabízí zprávy o využití, takže vždy máte přehled o jejich aktivitách.

Technická specifikace

Velikost/Provedení
Rozměry: 157.4 x 247.6 x 7.0 mm
Hmotnost: 477
Displej
Velikost: 10,4" (263,1mm)
Rozlišení: 2000 × 1200 (WUXGA+)
Technologie: TFT
Vlastnosti: 16 milionů. barev
Jiné: multidotykový, kapacitní
Systém/Procesor
Operační systém: Android
Chipset:
CPU: osmijádrový procesor (2 GHz, 1,8 GHz)
Paměť
Vnitřní paměť: 32 GB
Operační paměť (RAM): 3 GB
Slot pro paměťovou kartu: micro-SD (do 1TB)
Fotoaparát/Kamera
Zadní: 8.0 Mpx
Video: FHD (1920 x 1080) @30fps
Zvuk
Reproduktor: ano, 4x Dolby Atmos
Mikrofon: ano
3.5 mm audio jack: ano
Komunikace
WLAN: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G + 5 GHz, VHT80
Bluetooth: Bluetooth v5.0
Mobilní sítě: ano
NFC: ne
GPS: ano (GPS, Glonass, Beidou, Galileo)
ANT+: ne
MHL: ne
Konektory: USB-C 2.0
Senzory
Accelerometr: zajišťuje přetáčení displeje horizontální/vertikální
Gyroscope: zabezpečuje ovládání nakláněním, využití nap. při hrách
Proximity: zajišťuje vypnutí obrazovky
Ostatní
Podpora audio: MP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora video: DivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prohlížeč dokumentů: PDF, XLS, ...
Podpora DeX: ne
Ostatní
Kapacita: 7040 mAh
Typ článků: Li-Po
Provedení: vestavěná
Rychlonabíjení: ano (15W)

Obsah prodejního balení:

  • Galaxy Tab A7
  • Nabíječka
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Samsung Galaxy Tab A7 10.4 "LTE-T505N 3/32GB, grey

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.