Samsung Galaxy SmartTag, 2ks (EI-T5300MBEGEU)

Cena s DPH
1 239 Kč
Cena bez DPH: 1 024 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 419375
Samsung

Samsung Galaxy SmartTag, 2ks (EI-T5300MBEGEU) [EI-T5300MBEGEU]

Bluetooth Galaxy SmartTag se snadno připojují ke klíčům, taškám nebo dokonce k rodinnému mazlíčkovi. Pokud si myslíte, že se vaše ztracená položka nachází v blízkosti, ale neumíte ji najít, klepněte na mobilu na tlačítko vyzvánění a postupujte podle známého zvuku, který vás volá při vámi zvolené hlasitosti.

Jak to funguje?

  • 1. Otagujte
    Potřebujete něco pohlídat? Připojte k Vašim vzácnostem Galaxy SmartTag.
  • 2. Najděte
    Pokud jste své věci ztratili, stačí spustit aplikaci a zjistit, kde byli naposledy. Opětovné sledování vašich kroků je snadné.
  • 3. Buďte bez obav
    Zde je to! Díky Galaxy SmartTag je hledání ztracených věcí chytré a snadné.

Proč koupit Galaxy SmartTag?

  • Vyhledání vašich důležitých věcí
    Bluetooth SmartTag se snadno připojuje ke klíčům, taškám nebo dokonce k rodinnému mazlíčkovi. Pokud si myslíte, že se Vaše ztracená položka nachází v blízkosti, ale neumíte ji najít, klepněte na mobilu na tlačítko vyzvánění a postupujte podle známého zvuku, který Vás volá při Vámi zvolené hlasitosti.
  • Vyhledejte své věci z velké dálky
    Vami označená položka je mimo dosah? Žádný problém! Pokud je offline, síť Galaxy Find Network (dostupná pouze pro zařízení Samsung Galaxy) může použít naskenovaná data a vyhledat ji soukromě. Můžete jednoduše procházet historií míst, kde se štítek nacházel a položku tak nalézt. K vyhledání svých položek můžete použít i jiná zařízení, která vlastníte.
  • Nestratí se ani v davu
    Galaxy SmartTag mají dosah Bluetooth bez překážek až skvělých 120 metrů (skutečný výkon se může lišit v závislosti na prostředí, ve kterém se používají).
  • Komfortní inteligentní domácnost jedním kliknutím
    Se SmartTag je vaše inteligentní domácnost mnohem pohodlnější. SmartTag dokáže ovládat různá chytrá zařízení IoT jediným kliknutím, takže můžete například rozsvítit světla v domácnosti ještě předtím, než vstoupíte dovnitř.

Obsah prodejního balení:

  • Galaxy SmartTag 2ks
  • dokumentace

Produktové video

Recenze na Samsung Galaxy SmartTag, 2ks (EI-T5300MBEGEU)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.