Samsung Galaxy A23 5G, 4/128GB, awesome black

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
RAM
INTERNÍ ÚLOŽISKO
Cena s DPH
6 479 Kč
Cena bez DPH: 5 355 Kč
 
 
Kód produktu: 451877
Samsung

Samsung Galaxy A23 5G, 4/128GB, awesome black [SM-A236BZKVEUE]

Galaxy A23 5G je výkonný chytrý telefon, který mimo jiné s sebou přináší 5 000 mAh baterii, procesor Snapdragon 695, fotoaparát s optickou stabilizací a úžasně rychlý 120 Hz 6,6palcový LCD displej s Full HD+ rozlišením. Uvidíte všechny detaily v krásně ostrém zobrazení a živém kontrastu, aby bylo každé prohlížení jakéhokoli obsahu jedinečným vizuálním zážitkem.

O produktu

  • Hyperrychlé 5G připojení
    Mobilní síť nové generace 5G navždy změní způsob, jakým si užíváte a sdílíte obsah – od super plynulého hraní a streamování až po ultrarychlé sdílení a stahování.
  • Úžasný výkon, se kterým toho zvládnete mnohem více
    Galaxy A23 5G kombinuje nekompromisní výkon čipsetu Snapdragon s až 4 GB/6 GB/8 GB RAM pro rychlé a efektivní plnění vašich úkolů. Užijte si kapacitu 64 GB/128 GB interního úložiště, které v případě potřeby můžete dále rozšířit až 1 TB MicroSD kartou.
  • Super plynulé prohlížení pro bohaté vizuální zážitky
    Nebojte se chtít víc. Se 6,6palcovým Infinity-V displejem zařízení Galaxy A23 5G se vám otevírají nové možnosti při prohlížení multimediálního obsahu i multitaskingu. Díky technologii FHD+ a obnovovací frekvenci 120 Hz si každý den užijete ostré a čisté vizuály, které si budete moci vychutnat v krásně plynulém zobrazení.
  • Jednoduchý, ale působivý
    Designové řešení Ambient Edge spojuje na zadní straně Galaxy A23 5G fotoaparát s matným povrchem a vytváří tak typický ikonický vzhled. Dodává se v černé, bílé, světle modré a oranžové barvě, takže si můžete vybrat přesně ten, který bude dokonale ladit s vaším osobním stylem.
  • Rozšiřte si perspektivu se čtyřnásobným fotoaparátem
    Galaxy A23 5G posune vaše fotografické schopnosti na novou úroveň. Pořiďte ostřejší a jasnější záběry s hlavním 50 Mpx fotoaparátem a optickým stabilizátorem obrazu (OIS), rozšiřte svůj pozorovací úhel s ultraširokoúhlou kamerou, přizpůsobte zaostření pomocí Depth fotoaparátu a přibližte se k detailům s makro objektivem.
  • Natáčejte stabilní videa jako profesionál
    Zachyťte svůj svět v pohybu. S optickým stabilizátorem obrazu (OIS) dokáže váš Galaxy A23 5G nahrávat plynulejší videa s mnohem jemnějšími detaily i při slabém osvětlení.
  • Konečně celý obraz s ultraširokoúhlým fotoaparátem
    Stejně jako lidský zrak, i 5 Mpx ultraširokoúhlý objektiv vidí svět ve 123-stupňovém úhlu záběru a dodá tak více perspektivy všemu, co zachytíte zvědavým hledáčkům svého fotoaparátu.
  • Tvář v hlavní roli
    2 Mpx Depth fotoaparát vám umožní pracovat s hloubkou ostrosti a dodá vašim záběrům přímo umělecký rozměr. Upravte rozostření pozadí pro úžasně kvalitní portréty, díky nimž váš objekt skutečně vynikne.
  • Parádní selfies s kvalitním předním foto
    Od nynějška bude selfie skutečně jen o vás. S oblíbeným bokeh efektem, který je součástí předního 8 Mpx fotoaparátu, naplno vynikne vaše úžasná osobnost.
  • Výkon, který s vámi drží tempo
    Nenechte se zastavit. Silná baterie s kapacitou 5 000 mAh (typická) je připravena na dlouhé hodiny nerušené práce či zábavy, aniž byste museli neustále sahat po nabíječce.
  • Náskok před konkurencí s Game Booster
    Zaměřte se na vítězství. Game Booster sleduje vzorce vašeho chování během hry a podle nich optimalizuje výdrž baterie, teplotu a využití paměti zařízení, zatímco blokuje aktivity a notifikace na pozadí, takže vás už nebude nic rušit.
  • Překročte hranice běžného zážitku z poslechu s Dolby Atmos
    Připojte sluchátka a nechte se pohltit technologií Dolby Atmos. Ta vás obklopí prostorovým zvukem, při kterém budete mít pocit, že se nacházíte přímo v centru dění. Posuňte svůj filmový nebo herní večer na vyšší úroveň se špičkovým audiem, které vás vtáhne přímo do scény.
  • Chraňte to, na čem vám záleží
    Samsung Knox je zabudován v hardwaru a softwaru zařízení, přičemž poskytuje ochranu od prvního okamžiku jeho zapnutí. Vícevrstvým zabezpečením se postará o vaše nejcitlivější data a vytváří obranný štít před škodlivým malwarem či jinými hrozbami.
  • Odemčení letmým dotykem
    S vestavěným snímačem otisků prstů na obrazovce se můžete v momentě přihlásit do svých aplikací a webových stránek bez kompromisů v oblasti bezpečnosti. Po odemčení telefonu vám stačí jen lehce přejít palcem po displeji.
  • Dokonalá ochrana vašeho soukromí
    Uchovávejte své osobní fotografie, videa, soubory, aplikace a data v bezpečí as dokonalým přehledem se spolehlivou platformou Samsung Knox, která chrání vaše informace před jakýmikoli nežádoucími útoky. Přidejte své heslo nebo otisk prstu, abyste si byli jisti, že přístup ke svým údajům budete mít pouze vy.
  • Vaše Galaxy. Vaše cesta.
    Přizpůsobte si svůj Galaxy pomocí One UI 4 a dopřejte svému telefonu stylový vzhled. Vytvořte si nástroj na míru, který vám bezproblémově pomůže při vašich úkolech a zpřístupní vaše oblíbené funkce.
  • Propojené audio
    Funkce Automatického přepínání na sluchátkách Galaxy Buds vede vaše uši k tomu, na co byste se měli skutečně zaměřit. Když na tabletu díváte film, příchozí hovor se bez problémů přenese na váš chytrý telefon, kde jej můžete zvednout. Ukončete hovor a jste zpátky tam, kde jste přestali.
  • Společný poslech s Buds Together
    Řešení Buds Together vám nabízí jednoduchý, ale nepřekonatelný zážitek ze společného sdílení a poslechu skladeb na cestách.
  • Udržujte s námi své zařízení ve špičkovém stavu
    Při koupi chytrého telefonu Galaxy můžete být zcela bez obav. Interaktivní diagnostika a optimalizace v aplikaci Samsung Members usnadňuje vyladění výkonu vašich zařízení, zatímco naše linka pomoci vám umožňuje řešit problémy v případě, kdy potřebujete další podporu.

Technická specifikace

Sítě/SIM
2G GSM 850, 900, 1800, 1900
3G HSDPA 850, 900, 1700/1900/2100
4G LTE 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 20, 26, 28, 32, 38, 40, 41, 66
5G SA/NSA/Sub6 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 77, 78
SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Velikost/Provedení
Rozměr 165.4 x 76.9 x 8.4 mm
Hmotnost 197 g
Provedení plastový kryt, plastový rám
Stupeň ochrany neuvedeno
Displej
Velikost 6.6"
Poměr stran 20:9
Frekvenční odezva 120 Hz
Rozlišení 1080 x 2408 px
Hustota px 400 ppi
Kontrast neuvedeno
Svítivost neuvedeno
Technologie PLS LCD
Ochrana neuvedeno
Systém/Procesor
Operační systém Android 12
Nadstavba One UI 4.1
Chipset Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm)
CPU Octa-core (2x2.2 GHz Kryo 660 Gold & 6x1.7 GHz Kryo 660 Silver)
GPU Adreno 619
Paměť
Vnitřní paměť 128 GB
Operační paměť (RAM) 4 GB
Slot pro paměťovou kartu microSDXC (dedikovaný)
Fotoaparát/Kamera
Zadní 50 Mpx, f/1.8, (wide), PDAF, OIS
5 Mpx, f/2.2, 123° (ultrawide), 1/5", 1.12µm
2 Mpx, f/2.4, (makro)
2 Mpx, f/2.4, (depth)
LED flash, HDR, panorama
Video 1080 p @ 30 fps
Přední 8 Mpx, f/2.2, (wide)
1080p @ 30fps
Zvuk
Upozornění vibrace, vyzvánění MP3/WAV/FLAC/M4A/AAC...
Reproduktor ano
Mikrofon ano
3.5 mm audio jack ne
Komunikace
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.1, A2DP, LE
NFC ano
GPS ano, s A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Infraport ne
FM rádio ano
Konektory USB Type-C 2.0
Senzory
Akcelerometr ano
Gyroskop ano
Kompas ano
Virtual Proximity Sensing ano
Světelný ano
Odtisk prstu ano
Baterie
Kapacita 5000 mAh
Typ článků Li-Po
Provedení vestavěná
Rychlonabíjení ano, 25 W
Bezdrátové nabíjení ne
Reverzní bezdrátové nabíjení ne

Obsah prodejního balení:

  • mobilní telefon
  • napájecí adaptér
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Samsung Galaxy A23 5G, 4/128GB, awesome black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.