Samsung EVO Plus SDXC 64GB

prodloužená záruka na tento produkt je 10 měsíců
10
389 Kč
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 452181
Samsung

Samsung EVO Plus SDXC 64GB [MB-SC64K/EU]

Získejte více místa a vyšší rychlost. Dopřejte svým zařízením nejvyšší kapacitu a nejvyšší rychlost čtení i zapisování dat ve srovnání s paměťovými kartami ve stejné třídě. Umožní uložení záznamu ve vysokém rozlišení, díky tomu budete mít k dispozici kvalitní nahrávku s čistými detaily. Díky výkonu a spolehlivosti je dokonale stvořená, aby vám pomohla zachovat všechny vaše vzpomínky.

Proč koupit pamětovou kartu Samsung?

  • SD karta pro každou příležitost
    Rozšiřte kapacitu vašich zařízení pomocí SD karty EVO Plus, která poskytuje spoustu místa pro všechny vaše oblíbené aktivity – počínaje digitálními zrcadlovkami, moderními kamerami či klasickými počítači. Se svou rychlostí čtení dat je navíc ideální pro 4K videa ve vysokém FHD rozlišení.
  • Stihnete vše, co vám život nabízí
    Užijte si bleskovou rychlost 130 MB/s při přesouvání velkých souborů. Zařazením do kategorie U3 (UHS Speed ??Class 3) zvládne karta EVO Plus i ty nejnáročnější úkoly. Nejenže podporuje 4K videa a sériové snímání, ale zároveň umožňuje jednotlivé záběry okamžitě nahrát do počítače a následně sdílet s přáteli.
  • K vašim službám
    Osvoboďte se od běžných limitů a najděte si svou vysněnou kapacitu pro všechny vaše vzpomínky. Na výběr máte z různých možností – ať už se jedná o 32 GB, 64 GB, 128 GB nebo 256 GB paměťové karty. Přestaňte se trápit s nedostatkem prostoru a vyberte si takovou, která bude pro vás ta nejvhodnější!
  • 7 způsobů prvotřídní ochrany
    Exkluzivní SD karta EVO Plus je navržena tak, aby přežila i náročnější podmínky během vašich dobrodružství. Nezáleží na tom, jestli jste v bezpečí domova, na toulkách venku nebo na vzrušujících cestách – vaše zážitky si zaslouží spolehlivou ochranu za každých okolností. A to vše navíc s unikátní 10letou zárukou.
  • Světová jednotka na poli pamětí typu flash
    Ani extrémní počasí či dlouhý provoz výkonu karty PRO Endurance neohrozí. Náročným testováním a pětinásobnou odolností obstojí vůči magnetům, rentgenovému záření, vodě, pádu, opotřebení a odolá provozním teplotám v rozsahu od -25 °C do 85 °C6.
  • Světová jednička mezi flash paměťmi
    Zažijte špičkový výkon a spolehlivost, kterou vám dopřeje jen světová jednička mezi paměťovými disky již od roku 2003. Firmware i další komponenty, včetně světově uznávaných DRAM a NAND od společnosti Samsung, jsou vyráběny interně, což zajišťuje komplexní integraci kvality, které můžete důvěřovat.

Technická specifikace

Parametry
Typ paměťové karty: Micro SDXC
Třída: U1, V30, Třída 10
Kapacita: 64 GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: 130 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání. Rychlost čtení/zápisu vyžaduje kompatibilní zařízení schopná dosáhnout takové rychlosti a může se lišit mezi různými hostitelskými zařízeními a testovacími podmínkami.Pro produkty nekompatibilní s rozhraním UHS-I se mohou rychlosti lišit v závislosti na různých podmínkách rozhraní.)
Rychlost zápisu: Neuvedeno
Záruka: 10 let

Obsah prodejního balení:

  • Samsung EVO Plus SDXC 32 GB

Recenze na Samsung EVO Plus SDXC 64GB

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.